Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
ötlet kellene: hogyan derítsem ki, hogy ismerik e egymást a barátom, és akivel társkeresőzök?
mert már két srác is volt, akiket ismer(megtaláltam az iwiwen ismerősei közt)
de a mostaninak a neve ismerős....ő még nem látott engem
ha megkérdezem a barátomat, hogy ismeri e, nem tudom mit mondjak, én honnan ismerem, ráadásul miért olyan fontos ez.
a sráctól megint nem kérdezhetem meg, mert ha ismerik egymást, már megy is a telefon...és jön a lebukás.
kérlek ne arról beszélgessünk, hogy szakítsak, mert nem tudok szakítani, mert szeretem a barátomat, de annyi szemétséget elkövetett már ellenem, hogy itt mindenki azt javasolta, hogy hagyjam ott, és gondoltam azért nem bírok szakítani mert nincs önbizalmam(nem tetszem senkinek hiszem ezt)és szeretném tudni, hogy tetszem e valakinek.és a társkeris srácnak írtam, hogy nem társkereső célból találkozom, hanem csak barátkozási alapon.
szóval nyomozáshoz van ötlet?
Az ilyenektől egyébként falra mászok. Egyszer írtam egy csajnak egy társkereső oldalon. Kedves, kulturált, nem sablonos levelet. Két nap múlva válasz: "Barátkozhatunk."
No comment.
család, barátok, mint támasz szakítási esetre....hm...
mindenki ezek közül a barátomat isteníti, mert nekik a jófej srácot muatta, és senki nemhisz nekem, mikor arról zengtem, hogy miket csinál ellenem!
mert ő milyen megbízható, rendes gyerek
a fél családom engem néz le, hogy örüljek, hogy ő velem foglalkozik egyáltalán
szóval nálam szakítási esetben csak mindenki sajnálna, hogy nem tudok egy milyen aranyos sráccal kijönni....
a bnők meg erre várnak amúgy(rosszmájúak)
17.21 vagyok. Gondoltam a kérdéshez is hozzászólok. :)
Szerintem nem kell törődni mások véleményével. A te életed. Ha te nem jössz ki vele, akkor járjon vele a családod meg a barátnőid felváltva! :)
Alakítsd valahogy úgy a beszélgetést, hogy szóba kerülhessen a srác. Ha focizik, akkor beszélgessetek focistákról. :)
az ok hogy a srácból kiszedem....
de ha a barátom egyszercsak be akar neki mutatni,mert mondjuk mvéletlenül összefutunk?
de KÖSZI az ötletet
látszik senki nem egy gyakorlott ilyenekben :)
a lényeg olyan rengeteg ismerőse van a páromnak, aki ismer olyat, aki ismeri a társkeris srácot az iwiwen, hogy nem merek a sráccal találkozni, lemondom a randit, szenvedek tovább a barátom mellett
mennyit keres egy szellemileg leszázalékolt?
a zöngyilkossággal annyit érnék, hogy hülyének, beteg dilisnek fog nézni mindenki és a barátom is azt fogja gondolni, még jó, hogy nem az ő lakásában volt
és pár év múlva viccelnek vele a haverjai, hogy döglenek utána a nők
de vicces volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!