Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érdeklem?

Figyelt kérdés
Jó ez hülye kérdés ,de bármit mondok vagy teszek nem érdekli. Ha odáig vagyok egy filmért , és meg akarom vele nézni , akkor azt mondta múltkor pl ,hogy őt nem érdekli, biztos szar film.. Ilyenkor úgy felmegy bennem a pumpa.. Találkozni is sokkal ritkábban szoktunk. 3,5 éve vagyunk együtt egyébként , és szerintem van valakije. Jobb lenne ha én szakítanék mielőtt ő velem?

2021. máj. 27. 06:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos az 5-ösnek igaza van, én 5 éven át reménykedtem, hogy végre hozzám költözik az ex (nekem van saját lakásom, ő a szüleivel élt) de mindig volt valami kifogás, a végén ott telt be a pohár, mikor már az volt a kifogás, hogy messzebb lesz a haverjaitól. (Kb. 5 km-rel lett volna messzebb) Aztán persze később kiderült, hogy meg is csalt hónapokon át a baráti társaságból egy feleséggel.

Nőként írom, zárd le és keress mást, becsüld magad, hogy más is megbecsüljön!

2021. máj. 27. 11:31
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

#11 Igen, így van. A saját történetem is hasonló.

Itt, gyakorin mindig írják, hogy a nőknek csak a gazdagok kellenek - nos, én elfogadtam, hogy pénzhiányból nem költözünk össze. Amikor összejöttünk, még mindketten tanultunk, egyikünknek sem volt elég önálló keresete (csak egy kis diákmunka), anyám pedig utálta az elejétől fogva, ezért nem engedte hozzánk költözni. Idő közben befejeztem a tanulmányaimat, ő meg elnyújtotta, mint a rétestésztát. Igazából sosem vette ki a részét még a tervezgetésből sem, hogyan oldjuk meg a lakhatást a szülőktől külön. Neki kényelmes volt átjárni hozzám hétvégén, miközben az anyja főzött, mosott rá. Ha meg volt kérve valamilyen házimunkára otthon, hisztizett, csak én naiv és ostoba voltam, rózsaszín köddel a fejemben.

Mindegy, ez egy tanulópénz. De csak onnantól tanulópénz, hogy lezártad, és elindultál a továbblépés felé.

2021. máj. 27. 11:39
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted ti kapcsolatban vagytok? 🙄
2021. máj. 27. 12:43
 14/15 anonim ***** válasza:
50%
Ha eddig is ilyen érdektelen volt, miért jártál vele eddig? Pedig az egy alap, hogy hasonló legyen két ember érdeklődési köre.Politikai beállítottsága stb.
2021. máj. 28. 09:42
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
14-es, eddig szinte minden párommal más volt a politikai nézetünk, mégis jól működött a dolog. Ahol a politika beáll két ember közé, ott már rég rossz!
2021. máj. 28. 12:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!