Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan adjam a tudtára?

Beszéltél már vele erről? Na nem virágnyelven, hanem konkrétan, mondjuk, hogy Kati, kb. 15 kilóval vagy több, mint amikor megismerkedtünk. Nekem így már nem tetszel, nem kívánlak annyira. Légy szíves, mozogj többet és egyél rendesen, ha szeretnéd, nagyon szívesen támogatlak ebben. Szeretném visszakapni a régi Katit. Blablabla...
Ha igen, mit mondott erre?

Az elhízásnak - amennyiben nem egészségügyi oka van - kétféle háttere lehet: egyik az alváshiány (nem én találtam ki, tény, hogy a szervezet ilyenkor így próbálja pótolni a hiányzó energiát), másik az inger- és/vagy szeretethiány.
Mielőtt dobod, gondolkozz el, nála mi lehet a kiváltó ok.

Ideje új barátnőt keresni? Légyszi ezt így mondd meg neki, hátha kiábrándul végre belőled. Mert amúgy qrva unalmasak már ezek a szánalmas kérdéseid. Csak kérdezem, te hol voltál a 15 kiló alatt? Azért az nem egy hónap alatt megy fel. Miért nem kezdtetek közösen új életmódba 5 kilónál pl?
Érdekes módon az én kapcsolatom még 20+ kilót is kibírt. Igaz, ő is felszedett ugyanennyit, együtt dagadtunk meg. Aztán szépen elkezdtünk közösen sportolni. A végén én lefogytam, ő nem. Mégsem b.sztam ki. Igazán szeretheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!