Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire tolerálnátok, ha a párotok nem lenne hajlandó oltatni?
Attól függ.
A párom se volt hajlandó oltatni hónapokig, amíg a szakorvosa állást nem foglalt hogy ellenjavallt-e neki. Természetesen toleráltam, próbáltam segíteni neki és feltúrni a külföldi szakirodalmat, hogy mit tudni a helyzetről.
Ha csak hobbiból zárkózna el, azt nem tolerálnám, de nálunk már a járvány előtt is mindennapos beszédtémák voltak a tudomány, áltudomány, egészségügy, oltások, orvoslás, konteók, így semmiféle meglepetés nem ért. Alapvetőnek tartom, hogy ilyesmi dolgokról ismerjem a véleményét.
Nálam mondjuk pont az a logika, hogy a barátoknál engem se igazán érdekel, mert az ő életük. Na de a párommal közös az életünk. Most pl. pont elég konfliktust látni "beoltassuk-e a gyerekünket" címmel, én ezt nem akarnám átélni. Meg hát ezer más egészségügyi problémával találkozhatunk a közös életünk során... Aki nem bízik a modern orvostudományban, az számomra szóba se jöhet partnerként.
(Nem kötekedni akarok veled, csak gondoltam leírom, hátha így érthetőbb a másik vélemény.)
Én ma kaptam a 2.at.
Párom egyet se kért.
Ha menni akarok, majd megyek nélküle. Rábeszelni úgysem tudom, hogy oltassa be magát. Sajnos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!