Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire tolerálnátok, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire tolerálnátok, ha a párotok nem lenne hajlandó oltatni?

Figyelt kérdés
Oké, az ő teste meg minden, de az évi közös (belföldi) nyaralásunk múlik rajta, 9 éve nem maradt el még semmilyen okból :(
2021. máj. 25. 16:43
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
60%
Nem érdekelne, de ne nyávogjon, amikor elmegyek egyedül nyaralni. 🤷‍♀️
2021. máj. 25. 17:08
 12/26 anonim ***** válasza:
90%
En abban hiszek, amit az egyik ismerosom posztolt, miszerint mindenki ugyanugy a a baratja marad, mindegy, hogy oltott, vagy sem. Nekem is van egy barati tarsasagom, van koztuk tobb olyan is, aki nem lesz beoltva. Nalam ez nem szelekcios tenyezo, es a tobbieknel sem. Jol is nezne ki, ha 25-30 eves baratsagokat emiatt megszakitanek. Parkapcsolat szinten ez meg hatvanyozottabban ervenyesul. Nem ettol fugg, hogy ki milyen ember.
2021. máj. 25. 17:20
 13/26 anonim ***** válasza:
93%
Azon egész biztosan nem vesznénk össze, hogy kimarad egy közös nyaralás, na bumm, nem látok benne tragédiát. A kérdés igazából az, hogy miért ellenzi ennyire, mi oka van rá.
2021. máj. 25. 17:22
 14/26 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem nem szabad ráerőltetni senkire, azt se hogy oltasson, azt se hogy nem. Én nem oltatok, párom elgondolkozott rajta, de nem az "egészsége érdekében", hanem a kártya miatt. Kikérte a véleményem, elmondtam neki én miért nem szeretnék oltatni, de mondtam, hogy erről ő döntsön, senki nem dönthet helyette, mert nem tudhatjuk mi a jó döntés. (Ne haragudjatok, de én nem veszem be azt a dumát, hogy értünk történik bármi is. Eddig se történt értünk semmi, most miért történne. DE ez én vagyok) Végül úgy döntött nem kéri, de nem szakítottam volna vele csak azért mert kéri. Értem, hogy nálatok a nyaralás múlik rajta, de én inkább kihagynám, minthogy rávegyem az oltásra, aztán ne adjisten nem reagál rá jól.
2021. máj. 25. 17:37
 15/26 anonim ***** válasza:
82%
Tolerálnám, ha ő is tolerálja az én döntésem, miszerint oltatok.
2021. máj. 25. 17:52
 16/26 anonim ***** válasza:
76%

Oltáspárti vagyok, ma kaptam a 2. Pfizert, de szerintem sem lehet másra ráerőltetni, főleg nem egy nyaralás miatt.

Örülj, hogy 9 évig nyaraltatok, valakiért ennyit sem tesz meg a párja.

2021. máj. 25. 18:03
 17/26 anonim ***** válasza:
60%
A nyaralás önmagában nem izgatna annyira, de nehezen tudnám megérteni, miért nem akar oltást. Azért megpróbálnám elfogadni, de addig pl nem akarnám, hogy együtt menjünk családomhoz.
2021. máj. 25. 19:46
 18/26 anonim ***** válasza:
17%
Nem zavarna, mert én se oltatok. Át is estem a betegségen, de amúgy se oltatnék. Sz4rok a birkanyájra, a saját egészségem, életem fontosabb a számomra.
2021. máj. 26. 06:23
 19/26 anonim ***** válasza:
74%

Nekem eleinte nem akart oltatni, megbeszéltük miért nem, elmondtam a véleményem, annyiba hagytuk is. Aztán idővel rájött, főleg mikor én és a családom is megkaptuk, meg a legtöbb ismerőse, hogy nem is olyan ördögtől való dolog ez, és úgy is ehhez lesz kötve minden, enélkül nem fog tudni teljeskörű életet élni.

Már megkapta az első oltását. :)

2021. máj. 26. 07:55
 20/26 anonim ***** válasza:
75%
A közösség miatt nem szeretnék egy teljesen új, még nem bejáratott, nem ismert oltóanyagot a saját szervezetembe. És ennyi. Mindenki azt csinál a saját testével, amit akar.
2021. máj. 26. 08:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!