Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket tolerálnátok jobban egy kapcsolatban: az alkoholiznust vagy a megcsalást, ha mindenképp valasztani kell?
Ez egy hülye kérdés.
A megcsalás lényegében egy hátba szúrás és elárulás. Főleg, ha szerelmes vagy és szereted a másikat akkor nem mondanád, hogy csak úgy egyszerűen megbocsátanád. Ez általában elég nagy csalódás és nyomot hagy az emberben.
Az alkoholizmus meg egy olyan dolog ami tönkreteszi mindkettőtök mindennapjait.
Én nem tolerálnám egyiket sem.
Szerintem meg egyéntől függ, hogy kinek mi fér bele egy kapcsolatba.Te ezt a szintű ivászatot már nem tudtad a párodnak tolerálni ennyi,ez a te döntésed.Ezért senkinek nem szabad pálcát törni a fejed felett, még a barátnőidnek sem. Ezért írtam fentebb, hogy mindenkinek más az igerküszöbe.
Kérdésedre válaszolva én személy szerint egyiket sem tolerálnám, mindkettőben volt már részem, repetát pedig köszönöm, nem kérek egyikből sem.
23N
Én a megcsalást tudom/tudnám tolerálni. Az alkoholizmust nem. A szextől nem lesz beteg senki az alkoholtol viszont igen.
És nmtudom furán hangzik, de x év házasság után már jobban örülnék annak ha megcsalna mint ha tönkre teszi magát egy életre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!