Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen romba dőlt az életünk. Helyre lehet hozni közösen, vagy csak külön sikerülhet?
6 évig boldog párkapcsolatban éltünk, közös gyermekünk született, közös házat vettünk stb. Mesébe illőnek éreztem az életünket, aztán nekem is lett egy betegségem meg a férjemnek is elvesztettük az állásunk és egy kicsit eltávolodtunk egymástól a sok probléma miatt nem volt kedvünk meg egészségünk sem egymáshoz. Én nem érzékeltem hogy nagy a probléma közöttünk aztán elmondta a párom hogy megcsalt, ebbe betegedett bele, és ezért távolodott el tőlem, miközben én azt hittem csak jóindulatból óv engem a fájdalmaktól a betegségem miatt ezért nem kezdeményez az ágyban. Megingottunk, de ebből is kimásztunk közösen, eltelt egy hónap és túl léptünk az egészen, nagy fájdalommal, de megbocsájtottam, mert mind a kettőnknek első szerelem, úgy voltam vele kipróbálta mással is, nem bírta elviselni hogy bántott, ha megteszi újra elhagyom. Most 1 hete nem szeretne a közös házunkban lakni többé, elköltözött a szüleihez, könyörög hogy tartsak vele, ő nem bír többé belépni az otthonunkba. Mi lehet a valós oka? Mit tegyek?
Nagyon el vagyok keseredve.
Szerintem meg hazaköltözik az anyukájához, és igyekszik minden mozdítható dolgot rájuk íratni, hogy amikor válsz, nehogy kapj a gyerekekkel akár egy forintot is.
Válj el most, ha a szoba meg az ágy okozná a lelkiismeretfurdalást eladhatná az ágyat a szobát meg legalább átrendezhetné.
Titkolózott előled a megcsalásnál, most is titkolózik, mindig el fogja rejteni előled az igazságot a saját érdekében.
azóta mi történt?
nehogy ő diktáljon és neki álljon felljebb ezek után..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!