Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom tudtán kívül az exem nevét akarja adni a születendő gyerekünknek. Mit tegyek? (Többi lent)
Kiderült, hogy a párommal kisbabát várunk. Nagy a boldogság, el is kezdtünk nevekről beszélgetni, és kiderült, hogy ha fiú lesz, akkor a párom mindenképp ragaszkodik egy bizonyos névhez. Semmilyen családi vagy baráti kötődése nincs hozzá, egyszerűen csak ezt szeretné adni a gyereknek, viszont az a bökkenő, hogy ez pont az exem neve, ezért én érthető módon nem szeretném így hívni a kisfiamat. Párom viszont nem tudja, hogy így hívják az exemet is, mert korábban sosem került szóba a neve, most meg nem mertem mondani, hogy ezért ellenzem a dolgot, nehogy valami rossz következtetést vonjon le. Így hát csak annyit mondtam, hogy nekem annyira nem tetszik ez a név, inkább keressünk valami másikat, de ő nagyon ezt szeretné.
Mit lehetne tenni?

Mondd meg neki őszintén. Gondolom, tudja, hogy 6 évig kapcsolatban éltél, csak a nevet nem. Biztos meg fogja érteni.
A Zsolt amúgy nagyon szép név.

Miert nem lehet megmondani hogy az pont az exem neve?
Mellesleg az exem gyereke pont az én nevemet kapta :D
Exemmel beszéltünk is errol mikor ujságolta.nekem tetszett, bóknak vettem.

Szerintem legyen a neve Zsoli! ( Peppa malac) majd megérted! 🤣
Viccet félretéve, ha mindenképp ZS betuvel szeretné hogy kezdődjön, sajna nem sok név van amibol csemegézhettek..

Amúgy a Zsolt szerintem nem snassz. Most meg nincs is sok belőle, az én gyerekkoromban volt sok Zsolti (48 vagyok).
De tudom, ízlés kérdése a név választás. (Ex nevét én sem adnám neki, 6 éves kapcsolat előzménnyel).

Nekem is van x nevű exem, de imádom azt a nevet.
Nem lehet gyerekünk, de ha lenne simán elnevezném úgy. Plusz a párom exei között is akad olyan nevű, akinek tetszik a neve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!