Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy kapcsolat dinamikáját, irányvonalát a férfi adja?

Figyelt kérdés

Nyilván mindkét félen múlik hogy merre mennek, de a fontosabb döntést a férfinek "kell" meghozni.

Pl. lánykérés, eljegyzés stb.

Egy ismerősömmel beszélgettem és szerinte lényegében a férfi döntései adnak irányt egy kapcsolatnak.

2021. máj. 20. 10:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
#9. Sok kapcsolat tönkre is megy bele. Nyilván nem egy állandósult alá-fölé rendelt viszony lenne a cél, de ugyan ne irányítson már valaki olyanban, amiben inkompetens (mindkét félre értem). Aki meg mindenben az, az meg nem felnőtt.
2021. máj. 20. 12:18
 12/13 anonim ***** válasza:

11 "ne irányítson már valaki olyanban, amiben inkompetens"

Egyetértek, csak nem mindegy mire gondolsz. Ha arra, hogy szerinted fontos kérdésekben számodra elképzelhetetlen, hogy kompetens(ebb) legyen egy nő, esetleg a férfi teljesen inkompetens, akkor kicsit szűklátókörű vagy. Természetesen ha nem így értetted amit írsz, akkor hagyd figyelmen kívül amit írtam.

2021. máj. 20. 12:49
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb esetben nem komoetensebb a másik, csak azt hiszi. Egyszerűen mást akarnak.

Mellesleg nem bírom megérteni, hogy egyesek miért hiszik azt, hogy nagyobb szavuk van, csak mert farkuk van.

#1: sétáljon melletted a saját árnyékod.

2021. máj. 20. 17:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!