Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek általában miért ezek a hátterű pasik kellenek?
A legtöbb esetben 2-3 gyerekes (elvált?) pasikkal jönnek össze, akiknek még szülnek 1-2 kölyköt. Aztán meg a vita az anyagiakról, az éngyerekem-tegyereked minek hív az exed stb dolgokról.
Miért jó ez a nőknek???
A kérdést ez a kérdés szülte, számomra egyszerűen elképzelhetetlen ez.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__valas..
De példának okáért:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Ebben a kérdező kommentje: "Sajnos vagy sem, ebben a korosztályban már gyermektelen pasit aki komolyat is akar nehéz találni."
Komolyan ennyire lent van az önbecsülés és az igények???
A párkapcsolatban ketten vagyunk, az exnek is van új párja így ettől nem tartok. Irtam is, örültem volna én ha gyermektelen és nem elvált de basszus nem volt olyan.
Votl nekem 25 éves jelentkező is de sokkal fiatalabbat nem szerettem volna hiába ő gyermektelen volt. 30 évesen nem éreztem úgy, hogy hozzam valo. Az idősebbek jonnek be , de 33-40 évesek jo része már volt hazas vagy gyereke van.
Sokszor kimondottan ezekre szűrve kerestem... mikor beállítottam a megyét, kort és hogy gyermek nincs...
maradt 4 férfi 😀😀😀😀😀
Nem tudom, miért tekintik igénytelenségnek, ha valaki olyannal jön össze, akinek már van gyereke. Nagyon sok apuka nősül újra, és nagyon sok kisgyermekes nő kezd új párkapcsolatba.
Tény, hogy ha tőle váltak el (és nem fordítva), akkor érdemes megtudni az okokat, mert biztosan nem véletlenül hagyták ott. Azonban vannak, akik egyszerűen kiléptek egy bántalmazó kapcsolatban (ez dicséretes, és nagy fejlődésre vall), valamint a közös megegyezés is játszik, ha nem egyeztek a célok, de békében váltak el, nem egymást köpködve.
Nekem is van gyerek, férfinak is legyen.
40 év körüli férfi, akinek még nincs gyereke - eddig mégis mivel foglalkozott? Csak a meló? Vagy fiatal leányzókkal bulika? Mert akkor ezután is ezekkel fogja tölteni a mindennapjait, nem családosdit játszani.
Nem tudom. Én a másik oldalon állhatnék. Van gyerekem, és pontosan tudom hogy ha szétmennénk, akkor nem érném be azzal, hogy hozzám vág havonta egy harmincast és kéthetente ránéz a gyerekre. Szerencsére a férjem olyan, hogy nagyon szívesen van a gyerekkel. Szóval ha lenne új nő, akkor biza szívás lenne az új barátnőnek, mivel anyagilag és legfőképpen időben bizony szánna a gyerekekre.
Pont ezért, ha úgy alakulna, inkább leszek "macskás nő", esetlegesen egyéjszakás kalandokkal, mint hogy összeálljak olyannal, akinek gyerekei vannak. Ha mégis, akkor nagy partinak kell lennie...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!