Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek általában miért ezek a hátterű pasik kellenek?
A legtöbb esetben 2-3 gyerekes (elvált?) pasikkal jönnek össze, akiknek még szülnek 1-2 kölyköt. Aztán meg a vita az anyagiakról, az éngyerekem-tegyereked minek hív az exed stb dolgokról.
Miért jó ez a nőknek???
A kérdést ez a kérdés szülte, számomra egyszerűen elképzelhetetlen ez.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__valas..
De példának okáért:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Ebben a kérdező kommentje: "Sajnos vagy sem, ebben a korosztályban már gyermektelen pasit aki komolyat is akar nehéz találni."
Komolyan ennyire lent van az önbecsülés és az igények???
#1-es, mit gondolsz a párkapcsolati rangsorban hol fogsz lenni?
Első? Második? Harmadik?
Nyilván értem amit mondasz. Csak azt nem, hogy mit gondolsz hogy fog működni ez hosszútávon.
ez nehany kiragadott pelda, nem a ‘nok’. nekem pl. a hideg futkos a hatamon az elvalt gyerekes pasikrol.
de az is igaz, hogy egy bizonyos kor felett, ha az ember a sajat eletkoranak megfelelo partnert keres (ertsd: 40 eves nokent mondjuk 40-45 eves ferfit akar es nem kuratni magat egy 20 evessel, mert az ra van gerjedve a milfekre), akkor nehez olyat talalni, akinek meg nincs gyereke. keves 40-es pasi van, aki meg gyerekmentes, azok meg valoszinuleg azert, mert keptelenek voltak eddig megallapodni, tehat eselyesebb, hogy ezutan is mondjuk a 20 eves csajokra mennek komyoltalan dolgok remenyeben.
tehat nem ezt szeretik a nok, de sokaknak keves lehetosege van valogatni.
Egy bizinyos korosztaly felett azinte mar mindenkinek gyereke van.
En ugy voltam vele hogy legalabb akkor mas szulte meg helyettem egybol megvan a teso is es az exno voltakepp terhet is vesz le ezzel a vallamrol.
Abszolut nem zavarna egy ffi gyereke sőt en pont az vagyok aki orul is a gyerekeknek.
Erre lett egy gyerekmentes barátom 40 feletti..:D
En birom a gyerekes pasikat. Erre nekem nincs gyerekes pasim..
6.voltam
,,akiknek még szülnek 1-2 kölyköt"
nem állatokról beszélsz ember, vegyél már vissza. Azért, mert neked semmilyen nő nem jut, ne itt vezesd már le a frusztrációdat. Nem mindegy neked, mások hogyan cseszik el az életüket?
Mégis mi közöd hozzá?
A es nekem kell szulni a tesot is meg en őszülök bele majd.
Mashol legalabb besegit az exnő is. En igy vagyok vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!