Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy ha egy férfi megcsal egy nőt vagy általában sok férfi hűtlen a génekre fogjuk? Ennyi erővel a nőknek is lehetne úgymond a "gének" miatt.
A gének a tökéletes bűnbakok.
Sok mindenért felelősek, de nem tudjuk teljesen pontosan, hogy mikért is és a legfontosabb: nem szólnak vissza.
Miért van az, hogy az emberek manapság nemekre osztott egyenlő OKOT és MAGYARÁZATOT akarnak a hűtlenségre ahelyett, hogy azon dolgoznának, hogy ne keféljenek félre...
Most komolyan idáig süllyedtünk, amiatt megy a vita, hogy a férfiaknak jobb magyarázatuk van a hűtlenségre mint a nőknek és ennek is egyenlőnek kellene lennie? pff...
Nekem van egy elméletem, hogy miért hülyeség a génekre fogni a férfiak hűtlenségét:
Abból indul ki az egész, hogy az állatvilágban a hímek célja minél több nősténynek utódot nemzeni, hogy ezzel minél minél tovább és minél változatosabb formában fennmaradjanak a génjeik. Sok férfi erre fogja a hűtlénségét, bennük van ez az ösztön. Na már most, ha ez igaz lenne, akkor a férfiaknak nagyon kéne örülniük, hogy komolytalan vagy netalán egyéjszakás kapcsolataikból gyerek születik. De ez nem így van: )
5-ös vagyok.
Miért lenne hülyeség? Gondolkozzál már te egy kicsit. Igen, igen, bennünk, az emberekben is vannak ösztönök, de nehogy már egyértelmű megfeleltetést lehessen tenni egy állat és egy ember között, csak mert mindkettőben ott van az ösztön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!