Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem “tud” a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem “tud” a párom ajándékozni?

Figyelt kérdés

Nő vagyok, a párom férfi, együtt élünk 2 éve. Nemsokára szülinapom lesz, ő vett egy új ps-t és most panaszkodik, hogy nincs pénze. Megtudtam, hogy egy snassz, béna, olcsó ajándékkal akar meglepni, és borzasztóan szomorú vagyok, mert én mindig jegyzem, ha mond valamit, hogy “ez de jó lenne”, “ez nagyon tetszik”, kész listám van már ezekről. Én hiába küldök(!) neki bármit, hogy legyen nyoma, mit szeretnék, nem azt kapom (pedig nem drágák egyáltalán). Én mindig beleteszek mindent, hogy boldoggá tegyem. Lehet, neki nem az ajándékozás a szeretetnyelve, (nekem sem), de őszintén nem tudom, hogy mi lehet. Nem bókol, nem szervez közös programot, nem segít be kérés nélkül.

Minden férfi ilyen “béna”, ha ajándékot kell adni?

2021. máj. 17. 15:30
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem minden férfi ilyen. Sem ajándékozás, sem segítség, sem programszervezés terén.
2021. máj. 17. 15:34
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem minden férfi ilyen béna.
2021. máj. 17. 15:34
 3/19 anonim ***** válasza:
88%

Ez sztem nem nemtől függ, hanem személyiségtől, ill. szocializációtól.

Tudom, hogy sok ember úgy van vele, hogy "ajándék lónak ne nézd a fogát", de ha tényleg megkapod azt az ajándékot, pár nappal később ültesd le, és mondd el neki, hogy ez téged bánt, és örülnél, ha kicsit több energiát fektetne bele az ajándékba, amit neked vesz. Lehet, hogy nem is veszi magát észre ilyenkor, a nevelése is ilyen volt. Vagy ha nem "jó" ebben, akkor megbeszélni egy járható utat.

Pl. exem nagyon háklis volt az ajándékokra, ő maga meg nem mindig találta el mások ízlését, pedig igyekezett figyelni - ő mondta, hogy neki az a jobb, ha megbeszéljük, ki mit kér

2021. máj. 17. 15:37
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem minden férfi ilyen és nálatok sem az ajándékozás a probléma, csak nem akarod meglátni a többit.
2021. máj. 17. 15:39
 5/19 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Nem minden férfi ilyen. Nem az számít nyilván mit vesz neked és milyen értékben, hanem az is fontos, hogy olyat ad, aminek örülsz, figyel rád és tudja mi tesz boldoggá. Vannak olyanok, akik nem figyelnek erre oda és csak kötelességből adnak valamit, nincs ötlete, csak magával foglalkozik, ő ilyen.
2021. máj. 17. 15:39
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem, téged a párod lesz@r.. van ingyen szex törődés, figyelem, erőfeszítés nélkül... az a lényeg számára.
2021. máj. 17. 15:55
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
" Nem bókol, nem szervez közös programot, nem segít be kérés nélkül." Na ez már probléma, az ajandeknal siman azt gondolnam h béna..de ez így gáz. Lesz.r teljesen
2021. máj. 17. 16:04
 8/19 A kérdező kommentje:
Igazából az is zavar, hogy elköltött magára egy valag pénzt, rám meg nem gondolt. Most amit vett, kb 4.000ft, amit szerettem volna, meg 8-10.000... de a ps fontosabb volt, az utolsó pillanatban meg kitalál valamit, aminek nem is fogok örülni
2021. máj. 17. 16:06
 9/19 anonim ***** válasza:
72%

Én a helyedben nem az ajandekon akadnek ki.

Hát nézd a 8-10 pont a duplája annak amit rád szánt. Nézd alapból ha tudom hogy a parom erre vagyik, nem sajnálom tőle, és elfogadom hogy lehet olyan szitu hogy elmegy a spórolt pénze.

Őszintén, ha a 8-10 ezres cuccot mrgvette volna, zavarna hogy amugy nem bókol, nem figyel rád?

2021. máj. 17. 16:13
 10/19 anonim ***** válasza:
19%
Mondjuk lehet, én vagyok fordítva bekötve, de nekem egy 4e-s ajándék nem olcsó, pedig nem minimálbért keresek. Azzal nagyobb gond van, ha úgy lett "kiválasztva", hogy nem az ízlésed.
2021. máj. 17. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!