Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Önzö vagyok, ha nem akarok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Önzö vagyok, ha nem akarok ajándékozni?

Figyelt kérdés

A baràtom és az exe eléggé ragaszkodnak egymáshoz, és a csajnak most lesz a szülinapja. Kijelentette, hogy szeretné, ha egy bizonyos felsö kategóriás parfümöt ajándékoznánk neki.

Ö mindigis jómódban élt, eltartja a férje most is, így érthetö, ha számára ez nem tétel. Én sem keresek rosszul, 2 hónap alatt félre tudtam tenni 300 ezret úgy, hogy külön élünk, van rezsi, lakbér, útiköltsèg, és kb 60 ezer ment el ruhákra.

Viszont most szerettem volna a költöpènzemböl még 30at félretenni, mert azért én is vágyok dolgokra, amikre nem adnék ki nagy összeget kapásból (szintén parfüm, még pár ruha).

A barátom mondta, hogy neki nincs pénze, mert amit keres, az elmegy teljes mértékben a saját és a közös kiadásokra úgy is, hogy én fizetem a nagyrészét.

Megmondta, szeretné, ha meg tudnánk venni azt az ajándékot a csajnak, mert tölük is sokat kaptunk (csak nem töle, hanem a férjétöl, és nem èn, hanem a barátom), és ha lehet, akkor ne a kis kiszerelést, hanem a 20 ezreset, mert ök azt nèzték ki.

Önzö vagyok, ha maximum felesbe lennèk hajlandó megvenni?

2015. szept. 3. 10:56
 1/8 anonim ***** válasza:
Én nem igazán nézném jó szemmel, hogy a barátom és az exe ragaszkodnak egymáshoz. Nem is szívesen vásárolnék neki.
2015. szept. 3. 11:08
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Most én vagyok a hülye, vagy ez a kérdés tényleg arról szól, hogy a pasid veled akar ajándékot vetetni az exének, akitől amúgy te nem kapsz semmit?
2015. szept. 3. 11:18
 3/8 anonim ***** válasza:

Hát, ha általában véve nem akarsz ajándékozni senkinek, akkor szerintem önző lennél.

De remélem itt azért másról van szó, merthogy ex, meg izé... szóval én egészen biztosan nemhogy nem adnék bele egy fityinget sem, de még csúnyán is néznék, ha a kedvesem valami k.drága ajándékot próbálna venni az exének, akár önerőből is.

2015. szept. 3. 11:37
 4/8 anonim ***** válasza:
49%
Nem értem az egész szitut. Az ex az ex, tehát a múlt. Miért kell ilyen kapcsolatot tartani? Vagy van közös gyerek? De az biztos, hogy én pénzemből nem kapna parfümöt, hacsak nem a barátnőm.
2015. szept. 3. 11:41
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Az ő exe neked senkid, vegyen neki ő ajándékot, ha akar.
2015. szept. 3. 12:23
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem de ha a párom ilyen jól szeretné költeni a pénzem, akkor vennék a parfümös cigányoktól parfümöt, és a felét kilögybölném belevizelnék, és boldogan adnám oda az elkényeztet libának. :D
2015. szept. 3. 12:26
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem nem férne bele.

De te teljesen normálisnak tartod, hogy pénzeled a párod, és baráti kapcsolatot ápoltok az exével. Barátságban pedig illik ajándékozni, és eddig is kifizettél bármit a barátodnak.. az ajándék pedig a párod reakciója alapján pont olyan kaliberű, mint amivel meg szokták egymást ajándékozni. Nem kér semmi olyat, amit eddig ne tettél volna meg érte szívesen. Ha úgy jobban tetszik, vállalj át még 20e-t a közös költségekből, és marad a barátodnak pénze ajándékot venni! Ha eddig elviselted az exet, és játszottad neki a jóbarátnőt, úgysem fogsz háborút kirobbantani az ajándék miatt.. Én mondjuk nem szoktam olyan emberrel járni, akivel még együtt sem élek, de már velem akarja megvetetni az exe 20e forintos ajándékait, miközben mondjuk még a fogamzásgátlóba sem tud beszállni, és én fizetem a közös programokat - legalábbis szavaidból így vettem ki. Úgy tűnik hozzád leginkább a pénzedért vonzódik a srác, mert ha nem így lenne, nem lenne képe előhozakodni ezzel a dologgal előtted. De biztos nagyon sok pozitívumot nyújt számodra a kapcsolat, mert ha mindezeket elviseled, minimum félistennek kell lennie..

2015. szept. 3. 15:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Kizárt, hogy a pasim exére egy fillért is költsek. Még csak beszélni sem nagyon vagyok hajlandó vele, nemhogy ajándékot venni neki. Szerintem nem normális dolog az sem, hogy jóba maradtak, de ez a ragaszkodós ajándékozósdi még betegebb.
2015. szept. 3. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!