Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dohányzás váló ok? Maga a dohányzás pl kint a ház előtt az udvaron nem zavarna de

Én össze se jönnék egy dohányossal.
Ha téged zavar, ezt elmondod neki, ennek ellenére mégis csinálja, akkor az váló ok, igen. Ha ennyire nincs rád tekintettel ezen a téren, másikon se lesz.

Eleve nem jövök össze olyannal, aki dohányzik. Pont ezek miatt. A szagát se tudom elviselni.
A lakásban cigizni meg egyszerűen igénytelenség. A dohányzó ismerőseim a saját lakasukban nem gyújtanak rá. Vagy az udvaron, vagy a teraszon.

Kommunikáció, kérdező. Mondd meg neki, hogy zavar és menjen le a ház elé. Esetleg javasolj neki kevésbé büdös alternatívát.
Van megoldás de vele kell ezt lejátszanod.

Mi mindketten dohányoztunk amikor összejöttünk, ő korábban benn dohányzott, én soha, mert még sohányosként se tudtam elviselni benn a tömény füstöt. Amikor összeköltöztünk abban az albérletben ahol ő lakott korábban, kifestettük a nikotinsárga falakat, átfestettünk pár bútort, alaposan kimostunk minden létező textilt és megegyeztünk abban, hogy mostantól csakis az erkélyen gyújtunk rá. 1 hónap alatt érezte a különbséget és utána már ő sem akart benn cigizni.
Szerintem nem nagy kérés, hogy ne benn füstöljön, ha ilyen apróságra se képes akkor elgondolkoznék, hogy mégis milyen emberrel vagyok együtt és miért.

Aki az orrod alatt dohányzik, az:
-igénytelen
-undorító
-lusta
-önző és nem törődik másokkal
Ebből már csak az egyik is válóok lenne. Mennyi kell neked ahhoz, hogy kidobd a francba?
8 több ev és közös lakás után ez megoldandó probléma nem pedig az hogy jó akkor szia.
Csak annyit akarok ne bent ...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!