Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért erőlteti, hogy dohányozzak, igyak?
Már a kapcsolat kezdete óta nagyon erőlteti a barátom, hogy szívjunk együtt, igyak vele. Furcsa ezt tapasztalni, mert egyébként mindenhol azt hallani, hogy a dohányzás, ivás sokaknál kizáró ok és mennyire kiábrándító, ha egy nő ezeket csinálja.
Ő alkalmi dohányos, ha nagyritkán megy buliba, akkor elszív 1-2 szál cigit, egyébként meg vízipipázik. Én ecigiztem sokáig, de csak a sok stressz miatt, a dohánynak a szagát sem bírom. Ő imádja kb. az összes létező alkoholos italt, bármikor és bármilyen mennyiségben tudna inni. Én a borokon és pezsgőkön kívül mást nem iszok meg, nem is bírom az alkoholt.
Tényleg egyszerűen nem fér a fejembe, hogy miért nyomja ennyire ezt a témát, nincs olyan nap nálunk, amikor nem kerülne ez szóba.
Mert egy tróger proli. Vágd ki a fenébe.
21/L
Emlékszel Whitney Houstonra? ugyan így kezdődött nála is a lejtmenet a férjén keresztül.
Te döntesz az életedről, de ahogy olvastam a kérdésedet azonnal ő ugrott be nekem.
Ha a fiú így folytatja, akkor előbb-utóbb alkoholista lesz (ha ugyan máris nem az). Téged azért akar rávenni, hogy ne tudj neki szemrehányást tenni, hiszen Te is ezt csinálod.
Roppant kicsi az esélye, hogy változtatni tud. Akkor pedig elissza a keresetét, de még a Tiedet is. Ha gyereketek lesz, azon fogsz töprengeni, hogy miből tudsz neki tízórait csomagolni az iskolába. Esetleg mindketten (a srác unszolása miatt) alkoholisták lesztek...
Szakíts!
Azért mert szereti csinálni és veled akarja közösen. Neki ez olyan, mintha szeretne focimeccsre járni, és szeretne veled menni.
Persze ettől még erőltetni nem szabad semmit, illetve a foci nem káros szenvedély, míg a dohányzás az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!