Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak azzal, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak azzal, ha a párom alkalmanként a barátival füvezik?

Figyelt kérdés

Nem tudom mit csináljak.. minden tökéletes köztünk.. de ezzel az eggyel képtelen vagyok megbékélni. Amikor a barátaival van, akkor majd megőrít a gondolat, hogy most biztos csinálja.. és ilyenkor arra gondolok, hogy lehet épp be van szívva és nincs teljesen magánál.. előttem van a beszívott arca, ahogy nevetgél a barátaival.. Az elmondása alapján alkalmanként szokta csinálni, és nem tudna függő lenni, és elítéli a drogozást. Az elmondása alapján segít neki kiereszteni a fáradt gőzt és segít ellazulni, a barátaival szokta csinálni. És mégis nagyon zavar, mert nem értem, miért kellenek ezek ahhoz, hogy valaki jól érezze magát, vagy hangulat legyen?

Ráadásul az is elbizonytalanít, hogy a jövőben családot is szeretnénk.

Én minden káros szokást elítélek. Vagyis pontosabban azzal, hogy valaki jól érzi magát, azzal nincs bajom. De amikor lerészegedik az ember, és valaki úgy érzi jól magát, hogy modosult tudatállapotban van, azt nagyon nem birom.

Egyébként minden rendben van köztünk, és nagyon jó társ. De ezt nem tudom hogy fogadjam el, vagy mit csináljak engem nagyon zavar. Amikor megmondtam neki, hogy ez nekem így nem jó, közölte, hogy hát ő akkor is fogja csinálni. Nem tudom, mit csinaljak. Ráadásul erről sosem beszélt velem, sose mondta el, egyszercsak amikor a barátaival voltunk, elővették és szívtak.. akkor nagyot csalódtam benne. Mert úgy lett volna korrekt, ha elmondja.

Nem tudom, mit tegyek, vagy hogyan reagáljam le a helyzetet, egyáltalán menthető-e így a kapcsolatunk?

Minden építő választ, nézetet és segítséget hálásan köszönök! 😊

2021. febr. 7. 11:43
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
59%
Csatlakozz
2021. febr. 7. 11:53
 2/25 A kérdező kommentje:
Hova?
2021. febr. 7. 11:56
 3/25 anonim ***** válasza:
49%

Keress egy olyan párt, aki nem narkós.

Bocsi, tudom, hogy nem ezt a választ vártad, de akire az észérvek nem hatnak, azzal nincs mit tenni.

És lehet azt mondani, hogy önmagában egy kis fű nem árt. De a leírtak alapján ő nem annak tűnik, aki képes megállni egy szál Mariskánál, hanem az, aki kábulatig szívja. Tehát nincs benne önkontroll. A legtöbb keménydrogos pedig mind így kezdte.

2021. febr. 7. 11:58
 4/25 anonim ***** válasza:
73%
A fű kb a legártalmatlanabb drogok egyike. Nekem 10 év füvezés van a hátam mögött, mégsem lettem egy lepusztult, motiválatlan, befordult rossz alak, teljesen átlagos vagyok szerintem és meg nem mondanád hogy füveztem 10 évig. Úgy látszik a barátod totálisan kontroll alatt tudja tartani, de ha téged ez ennyire zavar, akkor mond el neki, hogy örülnél, ha miattad abbahagyná. Ha szeret és komolyan gondolja veled megteszi, én is megettem egy nőért, pedig mint mondtam, nem vagyok egy lecsúszott alak. Remélem segítettem, szép napot kérdező. :)
2021. febr. 7. 12:01
 5/25 anonim ***** válasza:
65%
Előző vagyok, még annyit hozzátennék, hogy nálam sokkal nagyobb kaliberű emberek is szívogatnak néha napján ( pl aki robotokat programoz) és családja van élete, meg mindene ami kell, csak neki az asszony elnézi, mert tudja, hogy az urának szüksége van arra, hogy kieressze a gőzt néha napján...ezzel véleményem szerint nincs baj, az ilyen embereknek simán való a fű. Annak nem való aki full lecsúszik miatta és erősen hajlamos a függőségekre.
2021. febr. 7. 12:04
 6/25 anonim ***** válasza:
74%

Ha ez neked nem fér bele a kapcsolatba, akkor ülj le vele beszélni, hogy neked ez nem tetszik, ha így megy tovább szakítani fogsz. Döntse el mit akar szívogatni a haverokkal vagy kapcsolatot veled.

Ha fiatalabbak vagytok és megjön az esze akkor lehet idővel abbahagyja magától.

Mennyi idősek vagytok?

2021. febr. 7. 12:04
 7/25 A kérdező kommentje:

Azta, ilyen válaszokra nem számítottam.. :o :D Köszi mindenkinek a választ. :) Én is erre gondoltam, hogy beszélni fogok vele erről, csak nem voltam biztos abban, hogy jogos elvárás-e azt mondani neki, hogy azt mondom neki, hogy vagy abbahagyja vagy akkor vége. De mindenkinek köszi eddig a választ, és köszönöm 4-es, hogy leírtad a tapasztalataidat :)

Egyébként 20F es 33F 😅

2021. febr. 7. 12:09
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Hát azért ne zsarold így konkrétan, hogy ha nem hagyja abba akkor vége. Más szavakat próbálj használni. Próbáld elmagyarázni, hogy neked ez nem fekszik, és ha komolyan gondolja veled majd a családot miattad megteszi, mert te úgy látod, ez hosszútávon nem fog működni. Valami ilyesmi. :)
2021. febr. 7. 12:13
 9/25 A kérdező kommentje:
8-as rendben, köszönöm hogy válaszoltál! :)
2021. febr. 7. 12:18
 10/25 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem nem jó ötlet oda állni elé, hogy válasszon.

Az én meglátásom alapján semmi rossz dolgot nem csinál. Neha betép mert szereti elengedni magát. Jobb lenne ha inna? Jobbak azok akik minden nap megisznak 3 sört később pedig jön az alkoholizmus? De persze ha jol berúgna a haverjaival azzal gondolom semmi probléma nem lenne a magyar társadalomban teljesen elfogadott.

És mi az, hogy bevan szivva es nincs magánál?? Szerintem próbáld ki te is nyugodtan mert nem vagy képben.

Sosem voltam a fűtől öntudatlan állapotban.

Egy olyan dolgról beszélsz ami sok országban legálisan kapható és több mas országban is készülnek legálissá tenni.

Nem lenne egy szavam sem ha napi rendszerességgel csinálná mint sokan mások de ritkán teszi azzal az égvilágon senkinek sem árt.

Én is nagyon ritkán szívok pár havonta/ fél évente mikor épp úgy alakul. Az idén meg nem szívtam. De ha ezért a barátnőm képes lenne ultimátum elé állítani elgondolkodnék vane értelme a kapcsolatnak. Az a típusú ember vagyok akit senki nem fog korlátozni es megmondani mikor mit ne csináljak.

A másik dolog meg ha cirkuszolni fogsz nem jelenti, hogy nem fogja szívni max te nem fogsz tudni róla...

2021. febr. 7. 12:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!