Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak azzal, ha a párom alkalmanként a barátival füvezik?
Nem tudom mit csináljak.. minden tökéletes köztünk.. de ezzel az eggyel képtelen vagyok megbékélni. Amikor a barátaival van, akkor majd megőrít a gondolat, hogy most biztos csinálja.. és ilyenkor arra gondolok, hogy lehet épp be van szívva és nincs teljesen magánál.. előttem van a beszívott arca, ahogy nevetgél a barátaival.. Az elmondása alapján alkalmanként szokta csinálni, és nem tudna függő lenni, és elítéli a drogozást. Az elmondása alapján segít neki kiereszteni a fáradt gőzt és segít ellazulni, a barátaival szokta csinálni. És mégis nagyon zavar, mert nem értem, miért kellenek ezek ahhoz, hogy valaki jól érezze magát, vagy hangulat legyen?
Ráadásul az is elbizonytalanít, hogy a jövőben családot is szeretnénk.
Én minden káros szokást elítélek. Vagyis pontosabban azzal, hogy valaki jól érzi magát, azzal nincs bajom. De amikor lerészegedik az ember, és valaki úgy érzi jól magát, hogy modosult tudatállapotban van, azt nagyon nem birom.
Egyébként minden rendben van köztünk, és nagyon jó társ. De ezt nem tudom hogy fogadjam el, vagy mit csináljak engem nagyon zavar. Amikor megmondtam neki, hogy ez nekem így nem jó, közölte, hogy hát ő akkor is fogja csinálni. Nem tudom, mit csinaljak. Ráadásul erről sosem beszélt velem, sose mondta el, egyszercsak amikor a barátaival voltunk, elővették és szívtak.. akkor nagyot csalódtam benne. Mert úgy lett volna korrekt, ha elmondja.
Nem tudom, mit tegyek, vagy hogyan reagáljam le a helyzetet, egyáltalán menthető-e így a kapcsolatunk?
Minden építő választ, nézetet és segítséget hálásan köszönök! 😊

11# Normális kapcsolat nem abból áll, hogy megtiltod a parodnak azt ami neked nem tetszik. Nem mindenki viseli el ha uralkodni akarnak felette.
Egy kapcsolatban egymas elfogadása is fontos szerintem is akkor hagyd el mert ha szereti csinálni nem fog megváltozni ahogy írtam csak előled fogja titkolni.

10-es: Nem, nem ultimátumot akarok adni neki, támpontokat keresek ahhoz, hogy hogyan tudnám jól kezelni a szituációt.
Egyébként azt le is írtam, az ivás éppúgy zavar, hisz az is egy káros szokás. Azzal, ha valaki olykor iszik egy keveset, és jól érzi magát, azzal semmi bajom nincs, az viszont, hogy valakinél ez már azzal jár, hogy módosult tudatállapotba kerül, és/ vagy összehányja magát, azzal mar problémám van. De a kérdésem inkább a füvezés felé irányult. :)

Szerintem szakíts. Te elítélsz minden káros szokást, neki van egy. Alapvetően ha akkor is megvolt, mikor összejöttetek, akkor utólag nem szép ezen pattogni.
Füvezni kb 3. haverom szokott, pedig dolgozó, egyetimsta emberek, lehet ezért nem is mondta el, mert ez a mai világban kb csak a nyuggereknek szemzáció. Ha te nem tudsz ezzel azonosulni, akkor jobb ha mást keresel. Ez olyan, mintha ő szeretne heti egyszer lejáni kocsmázni a haverokkal, te meg nem engednéd. Ez nem a fűről szól, hanem a korlátozásról. Bármi más is lehetne.

19
29 éves vagyok, sokszor füveztem életemben, volt olyan szakasz, amikor 2 hetente is akár, de olyan is, hogy 5 évig nem csináltam, most pl. 2 éve nem, de biztos, hogy fogok még életemben.
Nem tudom, miért gondolják egyesek, hogy minden esetleg köze van ennek a belső konfliktusokhoz, meg a megküzdési stratégiákhoz, én akkor sem tudnék feloldani magamban semmit sem fűvel, ha direkt azt akarnám. Az, hogy "kiengedni a fáradt gőzt" szerintem egyszerűen annyit is jelenthet, hogy felszabadultan szórakozik egyet, kiszakad a mindennapokból. Ezt meg lehet tenni fűvel vagy anélkül, ízlés dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!