Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férjemnek fontosabb a játék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjemnek fontosabb a játék mint én?

Figyelt kérdés

Ha hazajön a munkából, leül, eszik utána egész este a telefonján játszik. Mindennap. Azzal kel, azzal fekszik. Nem megyünk sehova, nem csinálunk semmit közösen. Én már sokszor próbáltam beszélni vele, egy két napig jobb, de utána újra kezdi. Én már a váláson gondolkodom.

Szerintetek mit tehetnék?

2021. máj. 16. 08:42
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
91%

#20 figy. úgy érzem te is érintet lehetsz :D részletekbe kötsz bele és tök nem ide tartozó dolgokat hozol be.

ez a mechanizmus nem csak fizetősnél van, és most nem fogok beletenni több időt, hogy még cikkeket hozzak de egy csomó más ilyen van. pl az, hogy várni kell helyeknél, hogy legyen energiája, aminek van egy maximuma, ami azt eredeményezi, hogy vissza kell menni naponta többször a játékhoz. vagy maga a szintlépés mechanizmusa. stb.

abból amit ír a kérdező, nagyon lejön az, hogy ez valami kényszeres dolog. eleve a függőséget úgy szokták meghatározni, hogyha valami akadályozza a normál életvitelt. és itt a kérdező párjánál ez bőven megvan.

2021. máj. 16. 11:18
 22/30 anonim ***** válasza:
0%

Férfi vagyok szeretek játszani szabadidőmben akár 12 órát is ha nem dolgozom aznap, szerintem ebben semmi rossz nincs.

Ha lesz barátnőm az is "kocka" lesz hogy ne legyen baj belőle,ennyi

2021. máj. 16. 11:21
 23/30 anonim ***** válasza:
73%

#22 majd ha egyszer túl leszel ezen visszanézve fogod tudni reálisan megítélni, hogy volt e itt valami rossz abban, hogy csak erre mentek el az éveid. de simán lehet az is, hogy munkahelyi gondokat is okozzon ez. nem csak azt, hogy nincs előrelépés a karrierben, mert azaz idő, ahol tanulni lehetne újat is játékkal megy el. hanem amiatt is, hogy a teljeseítmény esik pl a játék okozta kialvatlanság miatt. mert aki nagyon benne van, simán belecsúszik éjszakákba. vagy pl ha mobilos játékok, akkor ott esélyes, hogy az illető munkahelyen is tolja, ha ennyire rávan kattanva hogy ezzel fekszik ezzel kel.

de amúgy meg ne csak a munka szokott az élethez tartozni, hanem társas kapcsolatok is. eleve ez, hogy ha lesz barátnőd, kicsit kérdéses 12 óra játék mellett. mert nincs tered rá, hogy gyakorold a szociális skilljeidet. emberekkel beszélgetni, megnevettetni őket, nyelvileg játszani velük maga olyasmi, amit gyakorolni kell, akár évekig, hogy jól menjen.

2021. máj. 16. 11:31
 24/30 A kérdező kommentje:
A férjem stratégiai játékokkal játszik. Ingyenesek, abban biztos vagyok, hogy pénzt sohasem ölne bele. Nem is az a problémám, hogy játszik, hanem az, hogy ennyire sokat. Napi 1-2 óra még rendben lenne.
2021. máj. 16. 11:32
 25/30 anonim ***** válasza:
91%
#24 szerintem kérdezz rá, hogy nem érzi e úgy, hogy kicsit függőséggé vált ez nála. Ezt aki benne van szokta érezni, hogy túlmegy azon a határon amit ő maga is jónak tartana. Csak nem tud változtatni, mert annyira beidomítódott oda valami öröm dolog benne. Vagy mondhatod, hogy gondolja végig, figyelje meg. Ha nem támadólag teszed lehet beteszed a fülébe a bogarat, és hátha észleli valahogy jobban a működéseit.
2021. máj. 16. 11:39
 26/30 anonim ***** válasza:

23-as

Azt vettem észre hogy leginkább társasági kapcsolatokon múlik előrelépés nem a befektetett munkából,attól hogy kevesebbet játszom nem leszek más az aki.

Míg fiatalabb voltam akkor nem volt PC,helyette olvastam szabadidőmben az kötött le, aki nem társasági ember az ígyse úgyse lesz az. Az egy dolog hogy kényszerből alapszinten van vmi,de nem élvezem és nincs az amiért változna ez, ha gyülölök vmi gyülölöm vagy zavar untat stb

2021. máj. 16. 11:43
 27/30 anonim ***** válasza:
#26 vedd észre, hogy itt is emberekkel beszélgetsz. szóval ez teljesen nem igaz, hogy ne élveznéd ezt. (és amúgy a gyk-ban is van némi függőség jelleg, ha már itt tartunk. pont itt is ez a jutalmazó dolog, hogy beirogat az ember egy csomó szálba és jönnek a válaszok és visszanéz újra ezekért körbe körbe. a facebook is ilyen, amikor pörget le az ember azok is ilyen random dopamin jutalmak, mint a kinyitott ládák. ami amúgy az egész akaraterő dolgot is megtörti azzal, hogy reggel elkezd valami ilyet csinálni az ember, ebből jön egy dopamin tüzijáték és utána már nehezebb lesz olyan dolgokba váltani, amik lassabbak, hosszabb koncentrációt igényelnek megerősítések nélkül)
2021. máj. 16. 11:54
 28/30 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg,hogy miért a játék fontosabb nálad. Őszinte választ kérj. Ott a megoldás.
2021. máj. 16. 12:20
 29/30 anonim ***** válasza:
#28 egy nagyon béna manipulatív kérdés. mert nem nyitott. eleve állítja, hogy fontosabb neki a játék.
2021. máj. 16. 12:24
 30/30 anonim ***** válasza:
66%

Sajnos Magyarországon népbetegség a játékfüggőség (sok más országban is az, ahol nincs mentálhigiénia). Ez pont olyan függőség mint az alkohol, drog. Ez ellen ha akarna sem tudna szaksegítség nélkül kimászni, ez egy betegség. Viszont itthon nem kap rá segítséget, mert nincs aki segítsen.

Opció 1: válás, magad mögött hagysz egy beteg embert

Opció 2: tovább élsz itthon egy beteg emberrel és minden negatívumával

Opció 3: Nyugatra költözés, ahol van mentálhigiénia és közös erővel, megfelelő szaksegítséggel kimászni belőle

Lehet választani..

2021. máj. 16. 13:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!