Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férjemnek fontosabb a játék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjemnek fontosabb a játék mint én?

Figyelt kérdés

Ha hazajön a munkából, leül, eszik utána egész este a telefonján játszik. Mindennap. Azzal kel, azzal fekszik. Nem megyünk sehova, nem csinálunk semmit közösen. Én már sokszor próbáltam beszélni vele, egy két napig jobb, de utána újra kezdi. Én már a váláson gondolkodom.

Szerintetek mit tehetnék?

2021. máj. 16. 08:42
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
66%

9-es nem hinném hogy a párja félkarú rablózik attól falra mászna egész nap a kérdező ha a hangja is be lenne kapcsolva. Nem 80-as, 90-es évek vannak.

Nem játékgépekről beszélt a kérdező hanem androidos játékokról.

Nem biztos hogy függőség. Vagy van valami problémája vagy szimplán ha nem régóta csinálja és nem mindig lehet vmi event van es olyankor olyan értékes cuccokat is be tud szerezni amiért pénzt kéne fizetnie maskulonben.

A masik strategia hogy probalsz bekapcsolodni besegiteni neki.

2021. máj. 16. 09:12
 12/30 anonim ***** válasza:
43%
Én inkább javaslok egy jobb megoldást kezdj egy érdeklődni te is az hobbija felé és akkor könnyebben nyitna ő is a tiéd felé én egész héten emberek között dolgozom telefonálok jopofizok tárgyalók stb hétvégén senkit nem akartam magam köré szinte mindig játszottam vagy filmet néztem aztán miután össze költöztünk a párommal megosztottuk a dolgokat O is elkezdett játszani filmet nézni stb velem és én is cserében elmegyek vele közösségbe moziba vagy barátokkal iszogatni vagy csak sétálni ne csak azt nézd hogy te mit akarsz hanem hogy ő mit akar
2021. máj. 16. 09:13
 13/30 anonim ***** válasza:
69%
#12 vagyok bocsi a vége lemaradt természetesen ha erre sem lesz vevő és csak a játék akkor tényleg veszett ügy
2021. máj. 16. 09:14
 14/30 anonim ***** válasza:
67%
Igen. A férjednek fontosabb a játék, mint te. 😟
2021. máj. 16. 09:49
 15/30 anonim ***** válasza:
93%

Mióta tart ez, és hogyha már házasság előtt is gond volt, miért mentél hozzá???

Párom gamer, szeret játszani főleg hétvégén/rossz időben, de

- elfogadtam

- amikor játszik, akkor novellát írok, olvasok, sütök

- nem 0-24 játszik, hanem mellett csinálunk bőven közös programot is, főleg moat, hogy itt a jóidő

2021. máj. 16. 10:15
 16/30 anonim ***** válasza:
93%

Ami ebből az egészből gáz, hogy totál lesza... és sehová nem mentek pl kirándulni sem.

EZT azért én sem tolerálnám. Nekem exem volt hasonló. Hétköznap meló, hétvégén a hobbijával foglalkozott, ami nem gond, csak éppen konkrétan teljesen letojta hogy én is létezem.

2021. máj. 16. 10:17
 17/30 anonim ***** válasza:
70%

#11 nem konkrétan az. hanem egy csomó okos dolog van beépítve szinte az összes játékba. Amikor kinyit egy dobozt és abban véletlen jutalom van egy tárgy, amiből vannak nagyon ritkák is pl. De ez csak egy szelete, de sok ilyen van. És ezt nem én mondom pl egy cikk hirtelen?

[link]

2021. máj. 16. 10:17
 18/30 anonim ***** válasza:
94%

Valószínű ha közlöd vele, akkor felháborodik majd.

Nekem is volt hasonló párom, mindig játszott, aztán közöltem vele nekem ez így nem jó, szeretnék elmenni tőle. Ebből az lett, hogy mekkora egy hisztis vagyok, káromkodott össze vissza. Ez ment 2 évig.

Én már 2 év alatt beleőrültem ebbe, szerintem most válj el tőle ameddig nem késő és nem rontod vele a lelked.

2021. máj. 16. 10:21
 19/30 anonim ***** válasza:
93%

Vagy elmész vele párterápiára, így lesz két lehetőséget: 1. változik a helyzet, többet fog foglalkozni veled, avagy 2. nem változik semmi, ugyanúgy tesz majd rád, és játszik tovább.

Vagy, elválsz tőle a francba és keresel egy olyan embert, aki kevésbé kretén és nem fontosabb a játék neki, mint te. Döntsd el, hogy neked melyik a szimpatikusabb megoldás.

2021. máj. 16. 10:37
 20/30 anonim ***** válasza:

17-es csakhogy a kérdező nem fizetős tartalmat írt hanem csak annyit hogy a párja játszik egész nap munka után. Mivel igy is kevés az info igy nem tudsz érdemben válaszolni mert ezek szerint a kérdező nem tudja mivel játszik a párja miért játszik és a beszélgetést sem olyan oldalról közelítette meg ami a párja oldala is hogy megértse. Nem biztos hogy függő.

Egyébként döntés kérdése hogy megveszi e a fizetős tartalmat vagy sem.

Ez is hülye elmélet. Aki függő lesz annak nagy többségében van valami nagyon nagy problémája vagy hiánya amivel nem tud mit kezdeni.

De ez sem indok a függőségre mert valaki ettől függetlenül tudja kezelni a helyzetét.

Van akinek csak bakancslistája hogy x hónapot játszik mert meg akarja tanulni a játék összes lényegét ez lehet szakmabeli vagy lehet egy hétköznapi ember is akinek ez a hobbija amit később a való életben kreatívan tud alkalmazni probléma megoldásnál.

Egy kívülálló mit lát? Csak játszik b@ssza meg! Ez is függő. Aztán 1 év múlva meg tudja hogy ez a szakmája és fejlesztéssel foglalkozik vagy hobbiból játékokat tanulmányoz, játékokat hasonlít össze.

Ne csak ilyen cikkeket olvassatok. Pl. Itt gyk-n volt egy szociologiaval vagy pszihologiaval foglalkozo kerdezo aki olyanokat keresett akik sims-el jatszottak es azt vizsgalta hogy a jatek mennyire segit a mindennapokban. Pl. Ez a jatek jo interaktiv jegyzetfuzetnek is.

Vannak olyan emberek akik ha jatszanak egybol rajonnek a problemara a munkajukban munka utan ami epp foglalkoztatta oket.

A problema kerdeset kellene a kerdezonek a parja szemszogebol is megkozeliteni hogy kideritse hogy lesz@rja ot vagy van valami problemaja vagy egy regi bakancs listaja vagy vagya amit most valosit meg. Ha az ember nem ert valamit kombinal de az faraszto ha a masik meg eszre se veszi hogy osszezavarja a dolgokkal amit eppen lat csak kivulallokent. Felesleges korok.

2021. máj. 16. 11:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!