Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van megoldás arra ha rá untam a kapcsolatomra?
Figyelt kérdés
5 éve vagyok a barátommal,ismerem gyerekkorom óta. Kezd annyira unalmas lenni az egész. Ezerrel dolgozik, vagyis dolgozunk a vállalkozásunkon,hogy tudjuk házat venni de én közben belefásultam az egészbe. Nincs szórakozási lehetőségem a vírus miatt, oltakozni egyelőre nem szeretnék. Nagyon kedves férfi és odaadó és dolgos de valami szenvedélyre vágyom,amit ő már nem ad meg. Elmúlt a rózsaszín köd, átalakult a szerelmem szeretetté. Megfordult a fejemben,hogy viszont folytatnék-e valakivel ha úgy alakulna. Hátha feltöltődnék tőle de egyébként nem tudnék más férfival lenni szerintem. Azt is tudomásul veszem,hogy valószínűleg ha elhagynám őt a következő párkapcsolatomban is fennáll ugyanez a veszély pár év múlva. Valaki élt át hasonlót? 25 éves vagyok.2021. máj. 13. 15:03
11/16 anonim válasza:
ne haragudjatok, de egy 25 éves fiatal nőről van szó, nem egy 35 pluszos nőről! A mai világban ahol minden második házasság válással végződik, a maradéknak is a fele szar, nem kéne erőltetni azt hogy 25 évesen kösse le az életét olyannal akit már most un. Tetszik vagy sem, ma már más világot élünk, ma már a pasik szó nélkül lelépnek szebbel, jobbal, fiatalabbal, főleg ha a nő már 40 éves, de mégis a nőtől várják hogy áldozzon be mindent. Egy nőnek fel kell készülnie, hogy nem fogja tudni leélni az életét egy emberrel, fordulópontok a huszas évek, aztán 30 körül, utána válással a 40-es évek. És gyakran még utána is van, hogy amint a nő 50 lesz, azt is lecserélik egy 40-esre. Szóval kérdező, ne áldozd be magad, ráérsz iylesmin gondolkodni ha már házas vagy 30 évesen és szültél is hogy most maradj vagy ne. Nehogy már egy fiatal 25 éves csaj így lekösse még magát, jó 8 éved van még, amíg még szép és kelendő vagy mások számára is a 30-as korosztályból, használd ki az idődet, az életed. Csak egy van belőle.
12/16 anonim válasza:
Imádom az ilyen bölcs embereket,mint a 11es.
Van az a mondás,hogy más f@szával könnyű verni a csalánt.
Te csak úgy odahányod azt a pár sort,hogy nehogy már hülye legyél lekötni magad stb...
Meg van 8 jó éved... mi a f.szom 2920 +-2 nap,mer te megmondtad a frankót,hogy addig van a tuti???
Abba bele se gondolsz hogy másnak ez az élete.
Egy ilyen barom hozzászólással majd te sínre teszed azt jó lesz neki...
Mekkora király tanács.8 évig még lumpoljál,aztán ha mákod van majd összeakadsz egy normálissal, amire kb annyi az esély,mint egy lottó 4esre.
Van,de nem sok.
Feküdj hanyatt,aztán köpködd a plafont, sokkal hasznosabb lenne,mint ilyen tanácsokat osztogatni!
13/16 anonim válasza:
Akkor biztos azért dugják a 20-on éves csődörök a 40+ -os elvált (már aki) anyukákat, mert már kiestek a jó évükből. 😂
14/16 anonim válasza:
Még valóban van pár éved, hogy keresd az izgalmat, viszont azt ne felejtsd el, hogy minél idősebbek vagy, annál kevesebb a normális férfi. Egyszerűen elkapkodják őket. Utána maradnak azok, akik 10 évente lecserélnek, mert kiöregedsz, ahogy egy kommentelő is írta. Testvérem ebbe a hibába esett, 30 eves koráig kereste az izgalmat, utána már szeretett volna megállodni, de egyszerűen nem tud már 4 éve, mert csak a selejt elérhető már.
15/16 A kérdező kommentje:
Viszont én félek attól,hogy 30 felett már még nehezebb lenne az ismerkedés mert azok a férfiak akik életkorban esetleg megfelelőek lennének valószínűleg családos férfiak lennének és több ismerősöm válogatott addig addig amíg végül nem lett gyereke mert elmúlt 40 és kifutott az időből.
2021. máj. 14. 15:27
16/16 anonim válasza:
Ez is egy forgatókönyv. De az élet ilyen: kockázatokkal jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!