Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rosszul érzem magam, de a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszul érzem magam, de a szívem nem engedi, hogy lépjek. Mi legyen?

Figyelt kérdés

Adott egy kusza családi hátterű férfi (49), elvált, gyerekes, az anyukája nem egyszerű eset (Én meg is szakítottam Vele a kapcsolatot)

Mostanában úgy érzem, minden közbe jön... Az ex pénzel húzkodja, holott a gyerek 7 napól 5-öt a párommal tölt, mert az anyukája nem bírja elviselni a saját lányát (11 éves).

Emellett a párom anyukájához sem mehet a gyerek mert "sok" Neki.

(A korához képest éretlen gondolkodású, követelődző.-Ami érthető ezzel a háttérrel.)

Az anyós minden piszlicsáré dolog miatt haza hívja, annak ellenére, hogy van a páromnak egy öccse.

És vagyok Én, (27)

Akinek kicsit sok már ez, lelkileg. A folyton szidalmazó anyós, hogy Én elvettem a gyerekét, a lehúzkodó ex, és igen, néha a gyerek is.

De mikor felvetül bennem, hogy lépek, egyszerűen csak arra tudok gondolni mi lesz később a párommal??

A sajnálat érzése fog el, és nem tudom, hogy most a szeretet, vagy pedig a sajnálat tart mellette már fél éve. A szívem szakad meg, mikor arra gondolok, egyedül marad.

2021. máj. 13. 14:52
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Érthető, hogy sajnálod, de hol vagy te ebben az egészben? Neked ez perspektíva? Ha nem irgalmas nővér vagy, akkor nem hiszem.
2021. máj. 13. 15:04
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Lépj le, ha annyira számítanál neki, nem jutottatok volna el eddig.
2021. máj. 13. 15:25
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát bocs de ha előre tudtad mire számítottál?

Nem ítélem el a nagy korkülönbséget, de 27 évesen tök fiatal vagy még, megéri egy 50es fazonnal lenni?

Akinek ott a bajos anyósa meg a 11 évee gyereke, akit több mint valószínű megvisel ez a kusza háttér. Megéri??

Értem én hogy szerelem bla bla de én sose áldoznám fel a fiatalságom EZÉRT.

2021. máj. 13. 15:45
 4/7 A kérdező kommentje:
Félreértés ne essék, szeretem a gyerekét, a viselkedése csak a problémám, és hogy ez a háttér miatt nem változik, édes kevés vagyok ehez egyedül.
2021. máj. 13. 16:07
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Túl fiatal vagy ahhoz, hogy egy ilyen vén, problémás majom mellett elb.. aszd az életedet.
2021. máj. 13. 19:39
 6/7 1Léna ***** válasza:

Mit is vársz ettől a kapcsolattól?

Milyen hosszú távra godoltál?

A gyerekeknek a szüleikkel korosztályos problémáik szoktak lenni.

2021. máj. 14. 08:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Egy 50 éves faszi nem fogja megreformálni életét miattad, sanszos hogy bebiszitter vagy neki. Nem az a lényeg hogy rokonok mit kavarnak hanem hohy Ő hogy reagál. Hívja anyós de el is megy? Ex jön pénzzel de fizeti? Ha igen akkor benne van a gond.
2021. máj. 14. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!