Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondja ezt mindenki? Megértem amit mondanak, de a szívem mélyén rosszul esik. Vélemény?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok. A haverjaim (most csak srácokról szólok) 21-28 éves közé tehetöek. Nem szeretek ennél fiatalabb fiúkkal beszélgetni, ismerkedni, vagy csak nagyon ritkán, mert öket még valamiért kisfiúnak nézem, pedig tudom hogy én is "kislány" vagyok még, és egy 17-18 áv körüli srác illik hozzám. A fiúk akikkel jóba vagyok azt mondják sokkal érettebb vagyok a akoromnál, és istennö vagok, meg értelmes, meg a kisugárzásom is vonzó és szexi, és tetszik nekik hogy nagyszájú vagyok. éa a mondan amire teljesen ki vagyok bukva: 5 ÉV MÚLVA NAGYON JÓ CSAJ LESZEL! Miért kell várnom még 5 évet?Akkor 21 leszek. Nem mindeg akor már?Miért jobb egy 21 éves csaj mint egy 16. Hisz akkor is 10 év lesz a haverjaim meg közöttem.Nem mindegy?Segítség, ez elszomorít:(2008. nov. 24. 22:04
1/5 anonim válasza:
Azért mert egy 21éves már talán NŐNEK mondható, de a 16éves akármennyire fejlett is akkor is kislány még.De ha haverok vagytok akkor örülnöd kellene hogy azt mondják hogy jó nő leszel.Vagy Te járni szeretnél már most valamelyikkel?Ez nem volt tiszta a kérdésből.Tudom hogy hülyén hangzik, de addig örülj amíg csak 16 vagy és nem kell sehová sietned, mindennek eljön az ideje, élvezd ki a korod szépségeit.Ne értsd félre én sem vagyok még vén(25) de nagyon szeretnék még 1x 16 lenni:)
2/5 anonim válasza:
Na, hadd ne kezdjem taglalni, hogy miért jobb egy 21 éves nő, mint egy 16 éves csitri. Egy 28 éves férfi azért tudja, hogy mire jó egy 16 éves, és mire egy 21. Neki egy 16 éves kislány nem felel meg sem társnak, sem szexuális partnernek. A saját korosztályodnak nyilván bejönnél, mind a két szempontból, de nekik.. törődj bele, hogy nekik csak beszélgetőpartner vagy. Nyilván most is jó csaj vagy, csak hát, nem nekik és nem most.
3/5 anonim válasza:
Én ilyet pasira mondtam...hogy 5 év múlva tök jó pasi lesz...ezen nincs mit nem érteni, azt mondják, amit gondolnak, és tudod mit? Lehet, h a korodnál érettebb vagy, de pont a reakciód nagyon gyerekes. "miért kell várnom, nem mindegy akkor már?" hogy kérdezhetsz ilyen hülyeséget? már elnézést.Ha ezt mondták, és többen, akkor nyilván nem mindegy. De ne szomorítson el, a legtöbb korodbeli lány még 10 év múlva sem lesz jó csaj, mert akkor már kevés lesz egy jó dekoltázs meg formás popsi, ott már ész kell.
4/5 anonim válasza:
Szerintem is örülj neki, hogy egyáltalán értékelnek. Ritka, hogy a huszonévesek, egy 16 évest bevegyenek. Haverként jó vagy nekik, de még nem tartanak elég érettnek egy kapcsolatra. Van ilyen...
5/5 Srapnel válasza:
Nem tudjuk, hogy mit gondolnak, de hogy nem vagy érettebb a korodnál, az az általad írottakból bizonyos.
Meg talán érdemes még megtanulni helyesen írni, mert így maximum kétkezi munkás lehetsz majd, az meg nem tesz jót a bőrödnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!