Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a jobb választás, ha szeretsz valakit de tele van negatív tulajdonságokkal?
Ha szeretsz valakit, akiért mindent megtennél és vele képzeled el az életed, de olyan negatív tulajdonságokkal is rendelkezik amiket nagyon nehéz számodra elfogadni.
Mi jobb? Ha együtt maradsz azzal akit szeretsz de el kell viselned a baromságait, vagy ha elmész és nincsenek többé idegesítő körülmények, de nem lehetsz azzal akit szeretsz?! Pro-kontra. Melyiknek mi az előnye illetve hátránya?
Ha nem tudok együtt élni a hibáival vagy a hatalmas értékrendbeli különbséggel, akkor szakítok, akkor is ha szeretem - az úgyis elmúlik. Egyetlen ember van akiért mindent megtennék és az én vagyok, nem fogok egy érzelem miatt szenvedve leélni egy életet, nettó önsorsrontásnak tartom. Egyébként nincs az a szerelem, amiért megérné.
Ha meg csak simán idegesítő dolgokról van szó és nem egetrengető örök konfliktusforrásokról akkor megtanulok velük együtt élni és egy idő után már nem fognak idegesíteni. Ilyen is van.
Ha elmész.
A szerelem elmúlik, az idegesítés csak erősebb lesz.
Előbb- utóbb te magad adnád fel, mert a sok tüske amit kapsz tőle ki fogja kezdeni a szerelmet is, és egy ponton csak a sérelmek és a fájdalom marad.
A válások java erről szól.
Én a szakítást választottam, 5 év után.
Neked azt javaslom, hogy te legyél okosabb, és ne pazarolj rá ennyi időt, mert egyre csak rosszabb lesz. Az első 2-3 évben még simán megjátsszák magukat az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!