Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg lehet szokni valaki külsejét ha a belső tulajdonságok többnyire tetszenek?
Figyelt kérdés
Van egy srác aki udvarol de akkora mint én kb picit husi de azért nem kővér és nem tùl igènyes az öltözködése plusz szakállas amivel nehezen barátkozom :/ viszont az arca helyes és többnyire tetszenek a belső tulajdonságai. Viszont mikor tesòmnak mondtam azt mondta azt meg lehet szokni...Tényleg ès ez normális vagy csak nekem fura ez a megszokòs dolog? 19/L2012. máj. 3. 23:45
1/10 anonim válasza:
hát ez fura de úgy kell tetszenie ahogy ,tehát "ámblokk":D
2/10 anonim válasza:
nem is feltétlenül megszokni lehet, hanem ahogy megszereted azzal együtt valahogy meg is szépül a másik :)
3/10 anonim válasza:
Nem, és idővel ez csak rosszabb lesz.
4/10 A kérdező kommentje:
utolsò esetleg ha kifejtenéd azt megköszönném :)
2012. máj. 4. 00:24
5/10 anonim válasza:
Ez a sokadik ilyen kérdés, és mindhez oda kell írnom sajnos, hogy NEM, nem lehet megszokni.
6/10 anonim válasza:
Nekem volt 2 csúnyácskább fiúm is pár éve, de akkor fel se merült bennem, hogy nem tetszenek, pedig nem voltak valami szépek. Mindkettőn volt valami, ami tetszett: az egyiknek nagyon szép, erős haja volt, a másiknak pedig zöld szeme. Ezekre fókuszáltam, a többi nem érdekelt, mert tényleg nagyon rendesek voltak. Én azt mondom, ha már most fenntartásaid vannak a külsejével, akkor nem biztos, hogy ettől el tudsz vonatkoztatni, és képes leszel igazán szeretni. Páromat pl. rendszeresen piszkálta az exe, hogy ő utálja a körszakállat, vágja le. Én szakáll nélkül ismertem meg, de mióta együtt vagyunk (4 éve), csak egyszer borotválta le, mert véletlen belenyírt. Szerintem nagyon jól áll neki, de szakáll nélkül is ugyanúgy tetszik. Viszont, ha ő szakállal érzi jól magát, ki vagyok én, hogy megmondjam? Ő se piszkál, hogy vágjam le a hajam. Szóval szerintem gondolkozz el ezen egy kicsit. Azt pedig felejtsd el, hogy feltételeid lesznek, hogy pl. csak akkor jössz vele össze, ha fogy egy kicsit, vagy levágja a szakállát... Ez olyan, mintha valaki azt mondaná neked (most lényegtelen, hogy nézel ki, mert nem tudom), hogy "tetszik a belsőd, talán még szerelmes is lennék beléd, ha fogynál 10 kilót, feltöltenéd a melleid, és kihidrogéneznéd a hajad, mert akkor ki is néznél valahogy." Nem hiszem, hogy ez, vagy egy hasonló bárkinek is jól esne.
7/10 anonim válasza:
Nekem úgy volt a mostani barátommal, hogy külsőleg nem igazán tetszett. Túl nagy az orra, kicsi, szűk, vágott szeme, amik alatt ráadásul fiatal kora ellenére állandóan genetika miatt nagy táskák ülnek, vastag szája, kissé összenőtt szemöldöke, szóval egyáltalán nem tetszett. Elég negatív véleménnyel voltam a külsejéről, mielőtt nem ismertem, csak látásból. Aztán megismertem, egyre többet találkoztunk, szimpatikus lett, érdeklődni kezdtem iránta, megkedveltem lassan. Azon kaptam magam, hogy " jajj, milyen aranyos az orra, a szemei és szája miatt tök szexi és különleges, kit érdekel az a pár szál szőr a két szemöldöke közt, hmm... kur.va jó pasi!" Beleszerettem a belsőjébe, megszépült számomra, mondhatni a külsejébe is beleszerettem. Ma már a földkerekség legjobb pasijának tartom, lassan 5 éve. :) Szóval a válaszom igen, határozottan! :)
9/10 anonim válasza:
Hát, én azt mondom ha elsöre nincs meg a vonzalom, késöbb se lesz meg. De! Ha ö egy értékes ember és vonzanak a belsö tulajdonságai, akkor adj idöt magadnak. Hátha idövel a külsejében is meglátod a szépet.
10/10 anonim válasza:
Bár elképzelhetőnek tartom, hogy meg lehet szokni valakinek a külsejét, mégis fontosnak tartom egy kapcsolatban a külső vonzalmat. Ahogy nem működik egy kapcsolat, ha csak a külsőségekre alapszik, ugyanúgy nem alapulhat csak a belső tulajdonságokon sem. 19 évesen valószínűleg a barátok, ismerősök véleményére is adsz, és a srácnak sem lenne kellemes, ha úgy érezné, hogy szégyelled őt. Ha mégis belevágsz, vigyázz rá, hogy ne bántsd meg, és ahogy már előttem is írták, ne akard megváltoztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!