Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez már bántalmazó kapcsolat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez már bántalmazó kapcsolat?

Figyelt kérdés
Élettársal elek lassan 2 éve. Velünk él az előző kapcsolatomból született lányom aki 14 éves. Most például azért akadt ki a párom, mert előző este eltettem a lányomnak egy szelet húst kevés körettel h ha ma hazajön iskolából tudjon majd ebédelni. Lányom aztán nem kívánta így hozzá se nyúlt.Ebbol csinalt párom egy cirkuszt, h ő ezért nem ehette meg előző este vacsorára most meg megy a kukába! Ő gondolta ez lesz, mivel volt már rá példa h lanyom nem ette meg az ebédjét, ő meg tegnap meg tudta volna enni vacsorara csak én nem engedtem. Erre bemutatta nekem a kezén a Középső UJJÁT Rám / nem is egyszer/!! Meg h anyukám megtudná, milyen TRÓGER vagyok. Mivel h most dobhatom ki ezt a kaját amit nem evett meg a lányom most meg már neki se kell.Ezt hallgattam. Ezt bántalmazó kapcsolatnak hívják? Vagy ez belefér egy párkapcsolatba?
2021. máj. 11. 18:30
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
96%
Én ezt a tahót a Holdig rúgnám fel a helyedben.
2021. máj. 11. 18:32
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Párod idióta.
2021. máj. 11. 18:33
 3/16 anonim ***** válasza:
97%

Utálok ételt kidboni, valahol megértem, de azt is hogy van olyan, hogy nem kívánja az emeber. Azt nem értem, miért keleltt kidobni, miért nem ette meg más?

Bocs az offért de ezen nagyon leragadtam :D

2021. máj. 11. 18:34
 4/16 anonim ***** válasza:
13%
A párodnak technikailag igaza van, a stílusa más kérdés.
2021. máj. 11. 18:37
 5/16 anonim ***** válasza:
91%
És te 2 eve hagyod h ilyen környezetbe éljen a gyereked..
2021. máj. 11. 18:41
 6/16 anonim válasza:
24%
Legközelebb főzzetek kicsit többet
2021. máj. 11. 18:51
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

miért, ha azt írjuk, hogy bántalmazó kapcsolat, akkor elhagyod, ha meg azt, hogy nem, akkor vele maradsz? nem kell egy kapcsolatnak bántalmazónak lenni, hogy feljogosítva érezd magad a szakításra, vagy hogy rosszul érezd magad benne. ha nem akarsz vele lenni, akkor hagyd ott.

egyébként ez egyetlen momentum volt, ennyi alapján ez nem bántalmazás, csak szimplán bunkó a párod.

2021. máj. 11. 18:53
 8/16 anonim ***** válasza:
85%

Ennek a pasinak színaranyból van??

4-es, miért van igaza "technikailag" a pasinak? Tömje magába a lánya, és hányja ki utána?

(Azt meg mondjuk én sem értem, miért kellett kidobni, olyan jól megy, kérdező? Mi nem vagyunk szegények, de másnap még megesszük az elkészített húsételt, ha hűtőben volt.)

2021. máj. 11. 18:53
 9/16 anonim ***** válasza:
88%

Másnap is megehette volna ez az idióta fószer!

Vagy derogál neki melegített kaját enni?

2021. máj. 11. 18:57
 10/16 anonim ***** válasza:
80%
Filléres, zsugori idióta
2021. máj. 11. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!