Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez már bántalmazó kapcsolat?
Utálok ételt kidboni, valahol megértem, de azt is hogy van olyan, hogy nem kívánja az emeber. Azt nem értem, miért keleltt kidobni, miért nem ette meg más?
Bocs az offért de ezen nagyon leragadtam :D
miért, ha azt írjuk, hogy bántalmazó kapcsolat, akkor elhagyod, ha meg azt, hogy nem, akkor vele maradsz? nem kell egy kapcsolatnak bántalmazónak lenni, hogy feljogosítva érezd magad a szakításra, vagy hogy rosszul érezd magad benne. ha nem akarsz vele lenni, akkor hagyd ott.
egyébként ez egyetlen momentum volt, ennyi alapján ez nem bántalmazás, csak szimplán bunkó a párod.
Ennek a pasinak színaranyból van??
4-es, miért van igaza "technikailag" a pasinak? Tömje magába a lánya, és hányja ki utána?
(Azt meg mondjuk én sem értem, miért kellett kidobni, olyan jól megy, kérdező? Mi nem vagyunk szegények, de másnap még megesszük az elkészített húsételt, ha hűtőben volt.)
Másnap is megehette volna ez az idióta fószer!
Vagy derogál neki melegített kaját enni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!