Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Igaz az, hogyha “elengedem” a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz az, hogyha “elengedem” a párom, nem mutatok akkora érdeklődést, hosszú “pórázra” eresztem, akkor “visszatalál”? “Uralod, ha elengeded” ?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre hogyha látja hogy törődöm, kérdezgetek, látja hogy oda-vissza vagyok, akkor idegesítem, meg ha sokat szeretnék vele lenni..

tavaly le*artam, alig akartam vele összejönni, szaladt utánam mindenhova, rajongásig szeretett, mindent megtett értem.. most meg fordítva van kb. Szerintetek ha újra olyan “beleszrom” lennék, akkor megint “futna” vissza? Neki ez kell?

2021. máj. 11. 11:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Én pl. nem pontoztalak le, de az szerintem is marhaság, hogy "minden idődet vele akarod tölteni, evidens, hogy előbb utóbb elkezd távolodni és kb menekülni fog"... miért lenne evidens? Mindenkinek mások az igényei.

2021. máj. 12. 13:04
 12/15 anonim ***** válasza:
45%

#10: A gyakorin vagy. Itt, ha nem nezel napi harom orat szerelmesen a parod szemebe es nem irsz neki "jo reggelt" uzenetet minden aldott nap, akkor szar a kapcsolatod es szakits.

Amugy nyilvan igazad van, eleg jo, hogy mar ilyen fiatalon atlatod ezt.

2021. máj. 12. 14:27
 13/15 anonim ***** válasza:

#11 én ezt értem, én is amúgy elég ragaszkodó típus vagyok, szeretek sok időt a párommal tölteni de én azt írtam, hogy "minden idődet".

Nem hiszem, hogy az ember jól érezné magát egy olyan kapcsolatban, ahol a munkán kívül minden percet együtt kell tölteni, nem lehet 1 óra amikor magaddal foglalkoznál. Ebből mindenki menekülne, még én is.

#12 köszi, nekem is nyilván kellett pár pofon az élettől, mire megtanultam, hogy nem függhetünk a másiktól ennyire és amúgy a léleknek is baromi jót tesz ha rendszeresen szakítunk időt saját magunkra.

2021. máj. 12. 14:30
 14/15 anonim ***** válasza:

"Nem hiszem, hogy az ember jól érezné magát egy olyan kapcsolatban, ahol a munkán kívül minden percet együtt kell tölteni, nem lehet 1 óra amikor magaddal foglalkoznál. Ebből mindenki menekülne, még én is."

De épp ezt nem értem, miért menekülne feltétlenül mindenki csak azért, mert neked (érthető módon) ez nem tetszene?

Nekünk pl. bevált és sok éve működik, hogy minden szabadidőnket együtt töltjük. (Közben persze foglalkozunk magunkkal is, de azt is együtt, mármint fizikailag egy helyen.) Egyikünk se akar menekülni, mindkettőnknek erre van igénye.

Tökéletesen megértem, hogy ez nem tetszik mindenkinek. Mások vagyunk, így szép az élet.

2021. máj. 12. 14:37
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Az olyan férfi aki törődésre negatívan reagál nem éri meg szeritem... Én nem akarnám eljátszani hogy leszarom a párom.
2021. máj. 12. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!