Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Igaz az, hogyha “elengedem” a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz az, hogyha “elengedem” a párom, nem mutatok akkora érdeklődést, hosszú “pórázra” eresztem, akkor “visszatalál”? “Uralod, ha elengeded” ?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre hogyha látja hogy törődöm, kérdezgetek, látja hogy oda-vissza vagyok, akkor idegesítem, meg ha sokat szeretnék vele lenni..

tavaly le*artam, alig akartam vele összejönni, szaladt utánam mindenhova, rajongásig szeretett, mindent megtett értem.. most meg fordítva van kb. Szerintetek ha újra olyan “beleszrom” lennék, akkor megint “futna” vissza? Neki ez kell?

2021. máj. 11. 11:32
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
98%
Régen rossz egy olyan kapcsolat, ahol taktikázni kell.
2021. máj. 11. 11:35
 2/15 anonim ***** válasza:
97%
Ezt úgy 16 éves korára ki kéne nőnie az embernek, ha nem sikerül akkor vesződjön vele a halál. Megéri ilyen játszmázós dedóban élni és folyamatosan boldogtalannak lenni? Tényleg ér ennyit ez az ember?
2021. máj. 11. 11:39
 3/15 anonim ***** válasza:
97%
Igaz,de csak az EGO miatt. Ha megszerez újra, akkor megint tudja hogy nyeregben van és kezdődik az ördögi körforgás, lazít, minden más fontosabb... tapasztalat :(
2021. máj. 11. 11:40
 4/15 anonim ***** válasza:
96%
Kamaszoknál igaz. (Ebbe azokat is beleértem, akik kamaszok maradnak agyban később is.)
2021. máj. 11. 11:47
 5/15 anonim ***** válasza:
97%
Ha csak a taktikad miatt marad veled, akkor szerinted az milyen kapcsolat? Ilyenre vagynal?
2021. máj. 11. 11:48
 6/15 anonim ***** válasza:
74%
Idén visszaadta azt amit te tavaly csináltál. Engedd el.
2021. máj. 11. 12:22
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
1, 2, 4, 5-ösnek igaza van.
2021. máj. 11. 13:42
 8/15 anonim ***** válasza:
58%

Játszmától függetlenül amúgy minél jobban magadhoz akarod láncolni, annál inkább menni akar.

Gondolok itt pl. arra, ha egy korlátozó, féltékenykedő hisztigép vagy és minden idődet vele akarod tölteni, evidens, hogy előbb utóbb elkezd távolodni és kb menekülni fog.

Ha viszont egy értelmes ember vagy, megadod a kellő szabad teret, elfoglalod magad nélküle is, élvezitek az én-időt is, jól fogja érezni magát és hosszútávon szeretne veled lenni.

Ez nem taktikázás, nem vonzás törvénye, hanem szimplán az ember akkor érzi jól magát, ha kapcsolatban is kellő teret kap.

22L

2021. máj. 11. 13:44
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Igaz.
2021. máj. 11. 17:11
 10/15 anonim ***** válasza:
Akik lepontoztak, megindokolnák, hogy mi volt a gond a válaszommal? #8 voltam.
2021. máj. 12. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!