Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az, hogyha “elengedem” a párom, nem mutatok akkora érdeklődést, hosszú “pórázra” eresztem, akkor “visszatalál”? “Uralod, ha elengeded” ?
Azt vettem észre hogyha látja hogy törődöm, kérdezgetek, látja hogy oda-vissza vagyok, akkor idegesítem, meg ha sokat szeretnék vele lenni..
tavaly le*artam, alig akartam vele összejönni, szaladt utánam mindenhova, rajongásig szeretett, mindent megtett értem.. most meg fordítva van kb. Szerintetek ha újra olyan “beleszrom” lennék, akkor megint “futna” vissza? Neki ez kell?
Játszmától függetlenül amúgy minél jobban magadhoz akarod láncolni, annál inkább menni akar.
Gondolok itt pl. arra, ha egy korlátozó, féltékenykedő hisztigép vagy és minden idődet vele akarod tölteni, evidens, hogy előbb utóbb elkezd távolodni és kb menekülni fog.
Ha viszont egy értelmes ember vagy, megadod a kellő szabad teret, elfoglalod magad nélküle is, élvezitek az én-időt is, jól fogja érezni magát és hosszútávon szeretne veled lenni.
Ez nem taktikázás, nem vonzás törvénye, hanem szimplán az ember akkor érzi jól magát, ha kapcsolatban is kellő teret kap.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!