Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben?
Adott az a helyzet h lassan egy éve együtt vagyok a párommal, ő külföldön (No) dolgozik. Kb a helyzet miatt 3x találkoztunk.
Ő azt szeretné kicsit menjek ki én is, hogy spóroljunk,hogy tudjuk újítani a házam.
Nálam az a helyzet, hogy nem vagyunk közös kasszán. Munkanélküli voltam télen így pár számlával elvagyok csúszva + váratlan kiadás is lett + egy nagyobb pénzösszeggel lóg tesóm amit nem hajlandó megadni pedig az kihúzna a szarból.
Problémám még hogy itthon sem végezhetnék fizikai munkát ( nyílván más is van így ezzel)
Angolul még elmagyarázok talán,de németül már nem.
Nekem van 3 hitelem ami kb 130 ezer forint össz. ( + Neki az albérlet, autó, garázs stb)
Igaz nekem csak ez lenne az " alap" kiadás, de a házat nem tudom kiadni, mert félig van csak felújítva ( meg ha hazajövünk akkor csak idetudunk)
Így nem tudom menjek-e vagy maradjak. Félek h kb semmit nem fogunk tudni félretenni hiszen én nyelvtudás meg semmi nélkül nőként mit dolgozzak? Ha bekakál a derekam akkor nem fogok tudni fizikai munkát végezni. Itthon se sok esélyem van már nem még kint.
Mit csináljak? Megpróbáljam?
Én nem akarok szakítani, de most nagyon arra hajlik a dolog. Mivel ő már megígérte h februárban hazajön,de aztán mégse, mert h spóroljunk ketten könnyebb alapon.
Tehát egy éve együtt vagy valakivel, akivel 3x találkoztál és mindent feladnál érte a tök bizonytalanért?
Jól értelmezem?
Kicsit homályos a helyzet, ahogy az első már rámutatott. Mindenesetre ha kimész, csak úgy, hogy annyi cuccot vigyél, amit könnyen haza is tudsz hozni, és mindenképpen legyen bőven elég pénzed a visszaútra.
Egyébként ha megoldható lenne a kinti tartózkodás, akkor Németországban dolgozva - takarítás, betanított munka stb. - azért könnyebben lehet egy ilyen azért nem egetverően nagy anyagi problémát rendezni, mint itthon, még nyelvtudás nélkül is.
Vírus miatt találkoztunk ennyit őket nem engedik haza, én mentem. Így egyszer 1 hetet, utána 2 hetet meg egy hónapot voltunk együtt.
A pénz miatt elgondolkodtam rajta, mert lenne nekem is mit rendezni és a mennyiből ugye nem mindegy.
De én 29 éves vagyok tudom hülyeség de én már ehhez öregnek érzem magam.
Másrészt oké az angolt gyorsan feltudom frissíteni, de nem hiszem h azt a németek majd díjazzák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!