Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
Nemrég tudtam meg , hogy a párom új munkahelyén az öltöző egyben van, tehát nőkkel is együtt fog öltözni. Ez eléggé rosszul esik , mert félek hogy másokat fog nézni. Ti mit tennétek ilyen helyzetben? Titeket zavarna, vagy nem érdekelne?2021. ápr. 13. 10:55
1/11 anonim válasza:
Nem hiszem ,hogy ilyen öltöző létezhet!
2/11 anonim válasza:
néha elképedek még mindig, mekkora sötétség uralkodik ebben az országban....
3/11 A kérdező kommentje:
Kedves első válaszoló. Sajnos létezik. A párom edző lesz és azt mondta hogy ott így lesz.
2021. ápr. 13. 11:14
4/11 A kérdező kommentje:
#2 Miért számítana egy ilyen kérdés sötétségnek?
2021. ápr. 13. 11:15
5/11 anonim válasza:
szét fogják dugni egymást, az egész öltöző át fog lényegülni swinger klubbá! BIZTOSAN meg fog csalni 1 héten belül!
6/11 anonim válasza:
Biztosan zavarna egy ideig, de nem verném nagy dobra. A munkahelyét csak emiatt úgysem fogja megváltoztatni, vagy visszamondani, és ilyet nem is kérhetnék tőle.. Ha megvan a bizalom,szeretet, akkor nincs gond. Ha meg alapvetően nem megfelelő pilléreken alapszik a kapcsolat, akkor ilyen öltöző nélkül is megtörténne a baj.. De egyébként biztosan nem úgy van egyben az öltöző, hogy szemtől szembe látják egymást, valami elválasztó szekrény biztosan van. Azért gondolom a nőknek se túl kényelmes úgy öltözködni, hogy férfiak veszik körül őket. Nekem legalábbis nem lenne az.
7/11 A kérdező kommentje:
Kedves #6os
Köszönöm a válaszod!
2021. ápr. 13. 11:28
8/11 anonim válasza:
Nyáron is láthat lenge öltözetű hölgyeket, a strandon ugyanígy. Bikiniben ugyanannyi látszik, mint bugyiban és melltartóban.
Egyébként nem hinném, hogy egyszerre fognak öltözni. Legalábbis nekem nőként biztosan nem lenne kényelmes, ha pasikkal egy helyen, egyszerre kellene átöltöznöm.
9/11 anonim válasza:
Milyen munkahely ez? A mostani személyiségi jogok mellett nem tudom elképzelni, hogy ezt így megtehetik.
Nincs félreértés? Voltam már olyan fürdőben, ahol közös volt az öltöző, de ott öltöző fülkék voltak. Olyannál is, ahol a zuhany közös, de ott zárhatóak a zuanyfülkék. Szóval vagy ilyenről lehet szó, vagy más időben mennek be a nők és férfiak.
10/11 anonim válasza:
Szerintem kabinos lehet az öltöző, ha már mindenképp egyben van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!