Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben?
Nem vagyok féltékeny típus, semmi kifogásom az ellenkező nemű barátokkal szemben, de ezt a pasit elküldeném ahhoz a nőhöz, hogy akkor foglalkozzanak egymással.
Azt gondolom, hogy ellenkező nemű barátok esetén ALAP, hogy bemutatjuk a párunknak. Nálam ebből sosem volt gond: csak olyanokat nem mutattunk be egymással a párunkkal, akik amúgy olyan távolságra laknak (külföld), hogy ez nem lehetséges, és nincs olyan közeli viszony, hogy mindennapi telefon/chat/videóchat, vagy akivel évente egyszer beülünk valahova megbeszélni, mi a helyzet.
Abban a párodnak igaza van, hogy nem kényszeríthet rá senkit, hogy megismerjen téged, de a párod helyében én itt penderítettem volna ki az életemből, mert elég egyértelmű, hogy a csaj a pasidra hajt. Aki nem tudom, viszonozza-e az érzéseit vagy csak ennyire sötét, hogy nem veszi észre... de mindegy is. Szerintem ez a helyzet egyenlőtlen és mélységesen megalázó.
Én valószínűleg kipenderíteném a pasit ezek után. Úgy gondolom a leírtak alapján, hogy te mindent megtettél, nem eltiltani akartad, hanem valami megoldást keresni. Én inkább adnék magamnak esélyt arra, hogy találjak valakit, aki tisztel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!