Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékeny vagyok, vagy inkább csak idegesít és dühít. Mit csinálhatnék?
A páromnak van egy munkatársa akivel soha nem kezdene semmit a párom, erre a fejemet tenném! Viszont idegesít, hogy ez a nő értelmetlen, bugyuta, számomra kamunak tűnő dolgokkal hívogatja a párom. Elmondtam a páromnak, hogy zavar és mondja meg neki, hogy ne hívogassa ilyenekkel. Ráadásul (nem direkt) de mindig rosszkor hív, pl mikor randizunk vagy ilyesmi. Amúgy találkoztam már többször a nővel, jól elvoltunk. Viszont tényleg zavar, hogy ilyen túl közvetlen. Értem hogy több mint egy évtizede együtt dolgoznak, haverok stb de én se hívogatok sem ellenkező neműt, de még legjobb barátnőt se ilyen hülyeségekkel. Meg sokszor szervez a nő kirándulásokat, nyaralásokat ahova mióta képben vagyok én is hívva vagyok, de ott is feltűnt, hogy hiába van ott egy társaság, sokkal többet beszél a páromhoz vagy róla, fotózgatja...
Tehát nem arról van szó, hogy azt gondolom lesz valami köztük mert totál nem az a fajta nő aki a páromnak kellene, meg tudom hogy ilyet nem tenne a párom, bízok benne. Csak ez idegesít és ezen megy a balhé néha, hogy miért nem lehet leállítani?
Nekem is betoppant egy ilyen nő az életembe, de már leráztam. Nem lehet az ilyenekkel mit tenni. Azért mert neki nincs élete(lett volna de nem foglalkozott vele), azért még másnak sincs... Persze hogy esténként hívogatott, meg mikor karácsonyfát nézegettünk... Vizsgaidőszakban...
Ezt mindenki tudja kezelni, csak a te csoffadt csávód nem! Szakíts vele ha ekkora nyomi!
Munkaidőn kívül én tuti nem venném fel a telefont, ha munkatárs hív, hacsak nem barátok is vagyunk, de ilyenkor nem is munka miatt hívnak.
Ha meg randin vagyok, akkor is max a szüleimnek veszem fel, ha esetleg baj lenne vagy akármi. Szerintem a párod simán bunkó, nem kell azonnal ugrani a telefonra, ha már randizik, akkor azzal foglalkozzon, aki ott van vele élőben. Ha épp egy barátnőmmel kávézom, akkor se veszem fel mindenkinek a telefont, ha annyira kell valami, akkor később elintézem vagy mondjuk rám is írnak, hogy fontos.
Ha ennyire pattan, mert hívja a nő, akkor tuti nincsen ellenére. Te hiába feszülsz, ha a pasid ilyen tiszteletlen veled szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!