Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi visz rá egy csodaszép, okos, olvasott, igényes nőt arra, hogy egy saját bevallása szetint is férfiatlan, pocakos, kétbalkezes, öregedő, 50-es pasival járjon, aki még csak nem is gazdag és nem is ad magára?
11-es. Ez így érthető, de ez a fickó a Nő elmondása alapján kétbalkezes, nem tud főzni, lassú, esetlen.
Ami pozitívat mondott róla, hogy olyan nyugodt, mint Buddha :)
Lehet jó lelke, humora, kellemes személyisége a férfinak. Vagy esetleg csak alacsony önbizalma a nőnek.
De amúgy tényleg elég nehéz elképzelni ilyet a valóságban.
A járás az lehet, hogy érdeklődés, és nem párkapcsolat még.
Engem 20-on, 30-on évesen a férfiak 100%-a érdekelt mentálisan, mindenkivel szerettem beszélgetni, ismerkedni, informálódni, világnézeteket megismerni.
Te kívülállóként nem tudhatod, hogy mi a tartalma a kapcsolatuknak, ha néha találkoznak, beszélgetnek.
Majd ha házasodnak, akkor kérdezz.:)
Az én párom is ilyen rondaság, de nem ügyetlen... Az ágyban se valami nagy szám.. de legalább nem akarják elvenni tőlem..
És mellette biztonságban érzem magam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!