Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mi visz rá egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Blue-eyed kérdése:

Szerintetek mi visz rá egy csodaszép, okos, olvasott, igényes nőt arra, hogy egy saját bevallása szetint is férfiatlan, pocakos, kétbalkezes, öregedő, 50-es pasival járjon, aki még csak nem is gazdag és nem is ad magára?

Figyelt kérdés

#Rangon alul
2021. máj. 8. 23:50
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
77%
En ilyen no vagyok. Tenyleg 20 cm es messze tobbet tud az agyban is meg az eletben is,mint mas. Kiegyensulyozott,nyugodt mindig. Soha nem veszekszunk.Mindig barhol fesztelenul elvagyunk,mindig udvarias is. 100% -ban teljesiti minden vagyam: megmasziroz minden nap,ha kell foz nekem(imad fozni ) ,megjavit mindent.
2021. máj. 9. 00:19
 12/26 anonim ***** válasza:
59%
#11: Rólatok sincs kép, ugye? :D
2021. máj. 9. 00:21
 13/26 A kérdező kommentje:
Nem fáj, csak nem értem külső szemlélőként...
2021. máj. 9. 00:40
 14/26 A kérdező kommentje:

11-es. Ez így érthető, de ez a fickó a Nő elmondása alapján kétbalkezes, nem tud főzni, lassú, esetlen.

Ami pozitívat mondott róla, hogy olyan nyugodt, mint Buddha :)

2021. máj. 9. 00:42
 15/26 anonim ***** válasza:
89%

Lehet jó lelke, humora, kellemes személyisége a férfinak. Vagy esetleg csak alacsony önbizalma a nőnek.

De amúgy tényleg elég nehéz elképzelni ilyet a valóságban.

2021. máj. 9. 01:49
 16/26 anonim ***** válasza:
90%

A járás az lehet, hogy érdeklődés, és nem párkapcsolat még.

Engem 20-on, 30-on évesen a férfiak 100%-a érdekelt mentálisan, mindenkivel szerettem beszélgetni, ismerkedni, informálódni, világnézeteket megismerni.

Te kívülállóként nem tudhatod, hogy mi a tartalma a kapcsolatuknak, ha néha találkoznak, beszélgetnek.

Majd ha házasodnak, akkor kérdezz.:)

2021. máj. 9. 06:20
 17/26 anonim ***** válasza:
75%

Az én párom is ilyen rondaság, de nem ügyetlen... Az ágyban se valami nagy szám.. de legalább nem akarják elvenni tőlem..

És mellette biztonságban érzem magam...

2021. máj. 9. 07:23
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
beleszeretett valamiert.. van ilyen.
2021. máj. 9. 08:04
 19/26 anonim ***** válasza:
64%
Nekem is mondták már sokszor hogy hova tettem a szemem...mindig alulválasztok állítólag. Külsőleg is meg egzisztenciálisan is. De engem nem zavar, mindig kerültem a helyes vagy velem egy szinten lévő pasikat. Igy legalább akik voltak azok odavoltak értem és én is biztonságban éreztem magam hogy nem csalnak meg nem lépnek le.
2021. máj. 9. 10:16
 20/26 anonim ***** válasza:
Jól teszi. Olyannal kell együtt lenni, aki odáig van érte. A többiek csak felpróbálni akarták párszor.
2021. máj. 9. 10:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!