Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az alábbit mondta a pszichológ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az alábbit mondta a pszichológusom, és nagyon betalált. Nektek mi róla a véleményetek? Igaz lehet? A téma a domináns nő.

Figyelt kérdés
Azt mondta a pszichológusom, hogy a domináns nők csak hiszik, hogy domináns férfit keresnek, de valójában nem. Hisz megszokták a dominálást, tehát szubmisszív férfit keresnek. Valójában a szubmisszív nők keresnek domináns férfit. Domináns nő nem lenne együtt dominás férfival, mert nem viseli el, hogy a kiadja a gyeplőt. És önismereti hiba, hogy ha egy domináns nő megharagszik a párjára, amiért nem elég domináns. A domináns nőknek fel kell ismernie, hogy csak hiszik, hogy domináns férfire van szükségük, mert ha arra lenne, akkor olyannal lennének, és nem próbálnának irányítani. A domináns nőnek fel kell ismernie, hogy szubmisszív férfit keres, tehát nem megharagudni a férfira, amiért az "nem elég domináns".
2021. máj. 5. 16:18
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
39%
Sok nő nem azért szokja meg az irányítást, mert azt akarja, hanem nála szubmisszívebb emberekkel hozza össze a sors, kénytelen volt elférdiasodni. Attól vágyhat dominánsabb férfira, és össze is jöhet, és jól is működhet.
2021. máj. 5. 18:58
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Erősen kétlem, hogy egy pszichológus levágna egy ilyen expozét.
2021. máj. 6. 08:40
 23/25 anonim ***** válasza:
Nem olvastam végig a hozzászólásokat, szóval lehet említette már valaki, de szerintem te egy béna férfi vagy, aki nem kell a nőknek, mert tutyimutyi, és most igazolni akarja magát, hogy igazából a nők hibája. És ja, egy pszichológus sose mondana ilyet, mert ennél sokkal árnyaltabban látja a személyiséget és a világot.
2021. máj. 6. 08:56
 24/25 anonim ***** válasza:
én személyes tapasztalatból is cáfolni tudom. én domináns nő vagyok, és nem viselnék el domináns férfit az életemben, a hideg kiráz attól, ha valaki azt hiszi, hogy olyan bamba vagyok, hogy irányítgatnia kelljen. ettől függetlenül a párom sem szubmisszív, inkább igyekszünk harmóniában működni. persze lehet ehhez önismeret szükséges, de nálam ez bőven ösztönös volt
2021. máj. 6. 09:02
 25/25 anonim ***** válasza:

Engem kitöröltetett pedig többen is írták már tegnap is rajtam kívül de az enyémet kiszedette, asszem az eredeti 3-as voltam.

Kizárt hogy ilyen hülyeségeket mond egy pszichológus.

2021. máj. 6. 09:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!