Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alábbit mondta a pszichológusom, és nagyon betalált. Nektek mi róla a véleményetek? Igaz lehet? A téma a domináns nő.
Én elég domináns vagyok, de nem embereket irányítok, inkább helyzeteket szeretek uralni. Eszemben sem lenne egy férfit kontrollálni, szóval nem, nem keresek szubmisszív típust. Pláne, mert ágyban én vagyok az.
Egy igazi férfi ha kell dominál, ha kell behódol, de általában az arany középúton jár. Pont mint egy igazi nő.
Nagyon szívesen, pedig még pszichológus sem vagyok
Van egy domináns kolléganőm. Ha valami nem úgy történik, ahogyan ő akarja, ordít/csapkod, ordenáré módon káromkodik. A legdurvábban káromkodó férfi ismerőseimet is túlszárnyalja olyankor. 46 éves és a válása óta (10 éve vált el) nem talál magának senkit. Ha talál, nagyon hamar menekülőre fogják a férfiak. Komolyan mondom, ember el nem bírja képzelni, hogy hogyan viselkedik néha, én is csak azért hiszem el, mert szoktam látni a jeleneteit. Még a főnökeim és félnek tőle 😁
Na, ő tényleg az a kategória, aki nem viselne el maga mellett egy domináns férfit.
Maximálisan egyetértek a mondataival.
Nem értem egyébként a domináns nőket, hogy nekik miért nem "jó szórakozás" egy szubmisszív férfival "eljátszadozni2?
Tök érthető, nyilvánvaló, hogy 2 domináns fél nem fér meg együtt, viszont a szubmisszívet meg nyüzügének tartják, nem akarnak velük "vesződni", pedig tök jótékony hatással lehetnének rájuk és egymásra is. Miért?
Mert amíg a szubmisszív felvesz/felvehet pár domináns jellemvonást a domináns nőtől, addig a domináns nő cseppet fékezheti a vehemenciáját a férfi által, és ezáltal a felek kiegészítik/kiegészíthetnék egymást.
Én is szubmisszív vagyok, és a domináns nők a zsánereim, csak pont ezért nem kellek nekik.
Mi az a domináns nő?
És mi az a domináns férfi?
Azt hiszem rosszul fogalmaztam fenn, mert a válaszok alapján rosszul ment át az üzenet. Nem tudom szó szerint visszaidézni. Meg visszaolvasva tényleg ilyen szóismétléses tőmondatokat írtam, mint egy bamba.
Megpróbálom kicsit máshogy: az a lényeg, hogy egy olyan nő, aki megszokta az irányítást, nehezen hagyja magát irányítani. Nem akarja, hogy irányítsák. Mégis sokszor az ilyen nők sokszor azt hiszik, hogy olyan férfira van szükségük, aki "domináns", "alfa", vagy ahogy tetszik. Pedig nem, hisz egy ilyen férfi mellett ki kellene adniuk az irányítást a kezükből, a másik szava nyomna többet a latba, és azt egy olyan nő, aki megszokta az irányítást, nem viselné el. Pontosan ezért van az, hogy az irányítást megszokott nők olyan férfiak mellett kötnek ki, akik hagyják magukat irányítani. Nos, és itt jön a képbe az önismereti hiba. Ezek a nők egy idő után mérgesek lehetnek a párjukra, amiért az "nem elég domináns". Pedig hát ez azért van, mert a személyiségük miatt ilyen férfi mellett kötöttek ki. Két kifejezetten irányító, "domináns" típusú ember az 2 dudás egy csárdában. Nem működik, egyik se akarja kiadni a gyeplőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!