Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az normális, hogy nem akart...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális, hogy nem akart nekem venni egy pizzát?

Figyelt kérdés

A barátom aznap rendelt egy étteremből több fogásos ebédet, szűzérmék stb, illetve evett este 2 nagyobb hamburgert, mielőtt oda értem hozzá este 9-kor. Én utoljára délben ettem, mert sok dolgom volt, nem volt időm. Ezt jeleztem is felé, akkor elkezdte nézni, a felhozatalt a netpincéren, csak egy pizzát szerettem volna kb 1500-2000Ft de nem nagyon érdekelte. Nagyon fáradt is voltam így elmentem fürdeni majd a fürdőszobából rendeltem magamnak, ki is fizettem online, akkor tudatosult bennem a helyzet... ennyire nincs rám tekintettel.

Ezt a későbbiekben érdemes felhoznom vagy akkor kellett volna kiakadnom? (Kimerülten nem volt kedvem vitázni)

21L

2021. máj. 2. 18:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
59%
Hát nem tudom, ez ilyen kis piti dolognak hangzik. Viszont nekem mindig alap volt, hogy ha este jön a párom, akkor azért úgy készülök, hogy legyen otthon valami kaja, hogy tudjon enni. Vagy ha nincs semmi a hűtöben, akkor rendelünk. Szerintem ennek alapnak kellene lennie, hogy ha átmész, akkor gondol arra is, hogy éhes lehetsz.
2021. máj. 2. 21:50
 12/16 anonim ***** válasza:
74%

Nekem ebbe az a fura hogy ha hozzánk bárki jön, tesóm csaja, (nekem most nincs pasim) vagy az én egyik barátnőm vagy bárki automatikusan mindig megkérdezzük hogy éhes-e. Sőt ha én megyek át valakihez, egy barátomhoz pl ott is mindig mindenki megkérdezi nem vagyok-e éhes. És igen ez sok esetben udvariasság de azért egy kapcsolatban szerintem ez tök alap, hogy nem udvariaskodunk feleslegesen.

Éhes vagy?-ja eléggé, oké jó van ez meg ez, vagy rendelhetünk v van hideg kaja v amit akarsz. Nekem ez kb így természetes.

2021. máj. 2. 22:06
 13/16 anonim ***** válasza:
76%
a pasiknál az van hogy nem olyanok mint mi nők, hogy készülnek kajával meg kigondolják hogy mi lenne jó. ha konkrétan tudják hogy kell cselekednek, de a talán kell, a kitalálhatná,a jó lenne ha... stb gondolatokat hagyjuk, azzal nem tudnak mit kezdeni. nyilvan attól tudnak figyelmesek lenni csak máshogy. mi most ennyiből nem tudjuk megmondani hogy a felvázolt eset áll fenn vagy valóban egy tuskó-e az illető, vagy neki is sz.r napja volt. Annyi tuti hogy az én párom sem kezd el rendelgetni összevissza, pedig nagyon figyelmes típus, de mivel jót akar nekem ezert azt rendeli amit konkrétan megmondok, azert hogy elégedett legyek. persze a te pasid lehet egy őstulok amugy, de ezt csak ebből a leírásból nem lehet kijelenteni.Kérdés máskor milyen a srác.
2021. máj. 2. 22:45
 14/16 anonim ***** válasza:
65%
Bunkó a párod, nem gondol rád, vagy nem nagyon érdekli hogy mi van veled.
2021. máj. 2. 23:43
 15/16 anonim ***** válasza:
75%

az egy dolog ha nincs pénze de ha tudom hogy barátnőm jön valamivel csak készülök pláne ha tudom hogy fáradtan esetleg melóból jön.

amúgy nyugodtan szólhattál volna hogy rendelj már egy pizzát köszi.

nem gondoltam olvasó senki jó jó gondolnia kellett volna rád de ha nem ilyen típus.

2021. máj. 3. 07:22
 16/16 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem hagyd őt nem érdemes.Ehez pofa kell hogy a párom elől megeszem az ételt, mikor ráadásul tudom hogy jön.
2021. máj. 5. 01:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!