Az normalis hogy megbirok enni egyedul egyszerre egy 32 cm-es pizzat?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 22. 22:00
1/18 anonim válasza:
Miért ne lenne az? Ha bitang éhes vagyok Én is legyűrök egyet csak én utána nem biztos, hogy felkelek a helyemről 1 óráig. :D
2/18 anonim válasza:
Én is meg tudom enni, nincs ebben semmi különös.
3/18 anonim válasza:
haha amtőr vagy , én egy 48-asat is benyomok simán.
5/18 anonim válasza:
Én egyszer rendeltem egy 24 centiset és amikor átvettem, azt kérdezte tőlem a futár, hogy "ilyen keveset eszel??" :'D Úgyhogy biztos az a normális, ha mindenki 32 centiset eszik :D
7/18 anonim válasza:
Szerintem igen, ahogy az is normális, ha valakinek egy szelet is elég. Elég sokfélék vagyunk mi, emberek. Az egyik 1200 kcalt is hatfelé oszt, a másik pedig 4000 kcalt eszik ebédre. Az elsőt nehezen tartom normálisnak, de ha sokaknak elég ez, akkor végülis az is az... :)
8/18 anonim válasza:
Én régen a 45-öst is simán benyomtam egyedül.
Dagadt is voltam mint a disznó, ne csinálj ilyeneket.
9/18 anonim válasza:
Simán megeszem vacsira..
pedig lány vagyok és pálcika
10/18 anonim válasza:
Van hogy betolok akkorából kettőt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!