Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek erről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről a kijelentésről?

Figyelt kérdés

Úgy érzem elkezdett romlani kapcsolatunk,pedig szinte friss házasok vagyunk.44/nő,51/férfi második házassággal.

Pár éves kapcsolat egyébként.

Férjem tett egy kijelentést ami azóta a fejemben zakatol,igazából már nem tudom őt tisztelni ugyanannyira emiatt.

A lényeg,párom igényli a minden napos szexet ha itthon van.Olyan a munkája hogy kb.2-3 napos távollétei vannak,a hét további napjain itthon jár munkába.

A napokban eljutottam oda hogy romantika-ellenesnek érzem a minden napos szexet,szeretnék 1-1 napot csak bújni,átölelni egymást este szex nélkül. (ilyenkor a szex más formáját sem szeretném csupán a gyengédséget)

Ezt elmondtam páromnak,mire ő azt mondta nagyon szeret velem lenni és ha együtt vagyunk nem tud egy napot sem kihagyni.

Erre én javasoltam hogy ritkán akár maszturbálhatna is ha én (ritkán) nem szeretnék vele lenni.

Mire ő felháborodottan közölte,nem azért nősült meg hogy ilyesmit tegyen.

Na innentől kezdve van az,hogy kötelességnek érzem a szeretkezést.

Vélemények?

2021. ápr. 30. 12:11
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

20 neked is igazad van,sokat romlott kapcsolatunk.A szex előtti puszilgatás,netán fogdosás amit ő simogatásnak minősít,igen neki az már gyengédség.Én mást értek a gyengédség alatt.

Beszélni vele erről?A saját érzéseit és igényeit azt érti,az enyémet úgy tűnik nem.

2021. máj. 4. 12:50
 22/26 anonim ***** válasza:

Én azt mondom, hogy egy beszélgetést mindig meg lehet próbálni hátha.

Én viszont exemmel többször is megbeszéltem, sok esélyt adtam neki, de nem változott semmi... A kapcsolat utolsó 1-2 éve már csak időpocséklás volt részemről sajnos. :/

2021. máj. 4. 13:37
 23/26 anonim ***** válasza:
0%

Hölgyeim és uraim, íme a női problémamegoldás a gyakorlatban.

Verje ki? Attól neked hol lesz romantika? Sehol. Egy igazi loss-loss megoldás.

Itt csak a gyakoris kibicek lehetnek boldogok, hogy sikerült nekik "más f..ával verni a csalánt" és te ennek boldogan helyeselsz.

2021. máj. 6. 20:58
 24/26 anonim ***** válasza:
Mert akkor te hogyan oldanád meg a problémát kedves? D*gjon csak vele az asszony, akár akár akár nem? Eddig is volt szex, de romantika nem, mivel láthatóan nem hajlandó a drága férje figyelembevenni a felesége igényeit. De a nő legyen tekintettel rá, csak mert ő a ffi? És neki alanyi jogon jár a szex?
2021. máj. 7. 07:07
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

#23 Vannak férfi kérdések is, ahol a férfi arra panaszkodik, hogy már nem is akar szexelni, mert ráfordultak a babaprojektre és kötelességnek érzi.

Ha a szex kötelesség, ráadásul egy kívülről elvárt kötelesség, amit nem te tartasz annak, akkor nagyon nehéz élvezettel szexelni. Egy idő után elkezdesz neheztelni a másikra és a szex megszűnik örömforrás lenni, helyette egy ugyanolyan utált kötelesség lesz, mint a munka rosszabb napjaidon. Amit ráadásul a párod kényszerít rád és összetartó erő helyett destruktívvá válik a párkapcsolatban.

A férfiak ezt gyorsabban felismerik, mert ha nem áll fel nekik annyira nincs hozzá kedvük, akkor az látszik és ritkán ragaszkodnak a nők ilyenkor ahhoz, hogy azèrt ők legyenek kinyalva, addig, amíg el nem mennek.

Fordítva viszont hónapokig eltarthat. A nő nem nedvesedik, a szex fájdalmassá válik és azt gondolom, hogy kevés rosszabb érzés van, minthogy a màsikat annyira nem érdekled, hogy rendszeresen fizikai fájdalmat okoz, csak azért, hogy neki ne kézzel kelljen kivernie. Amit amúgy a párkapcsolatotok előtt évekig meg tudott tenni.

A logika a javaslat mögött, hogyha a pasi kiveri, akkor a nő talán nem fogja kötelességnek érezni és jobb lesz a kapcsolatuk.

2021. máj. 7. 07:16
 26/26 anonim ***** válasza:
0%

Nem a francot nem fogja, mert romantika továbbra sem lesz, max egyel kevesebb napon szex. Tehát, akkor majd más napokon is kihisztizi, hogy a férje verje ki magának, és ezeken a napokon sem lesz romantika.

És aztán a férjecske majd megoldja mással és akkor se szex, se romantika.

Nem tudom hogyan oldanám meg, de ez gyorsabban vezet totális megsemmisüléshez, mint, ahogy a gyalogkakukk száguld.

De ha mégis ki akarnék zsarolni valamit, akkor azt belevenném a szexuális aktusba, jobb híján játékként.

2021. máj. 12. 19:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!