Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek erről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről a kijelentésről?

Figyelt kérdés

Úgy érzem elkezdett romlani kapcsolatunk,pedig szinte friss házasok vagyunk.44/nő,51/férfi második házassággal.

Pár éves kapcsolat egyébként.

Férjem tett egy kijelentést ami azóta a fejemben zakatol,igazából már nem tudom őt tisztelni ugyanannyira emiatt.

A lényeg,párom igényli a minden napos szexet ha itthon van.Olyan a munkája hogy kb.2-3 napos távollétei vannak,a hét további napjain itthon jár munkába.

A napokban eljutottam oda hogy romantika-ellenesnek érzem a minden napos szexet,szeretnék 1-1 napot csak bújni,átölelni egymást este szex nélkül. (ilyenkor a szex más formáját sem szeretném csupán a gyengédséget)

Ezt elmondtam páromnak,mire ő azt mondta nagyon szeret velem lenni és ha együtt vagyunk nem tud egy napot sem kihagyni.

Erre én javasoltam hogy ritkán akár maszturbálhatna is ha én (ritkán) nem szeretnék vele lenni.

Mire ő felháborodottan közölte,nem azért nősült meg hogy ilyesmit tegyen.

Na innentől kezdve van az,hogy kötelességnek érzem a szeretkezést.

Vélemények?

2021. ápr. 30. 12:11
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
27%

10-es, BÁRKI hozzábújna, felizgatná, mert egy szexmániás f@sz.

Amúgy drága kérdező, még mindig együtt frusztrálódtok? Kb. 2,5 éve kiírod 4 havonta ezt a nyűgödet, különböző stílusban, pár éves életkor eltolódással. Már leírtuk milliószor, hogy nem illetek össze, vagy elválsz, vagy tűröd a mindennapos b...szhatnékját, a te döntésed.

2021. ápr. 30. 14:37
 12/26 anonim ***** válasza:
16%

Mivel nő vagy és az oldal felhasználói bázisa úgy néz ki, hogy egy női keménymag mindig a nőnek ad igazat, ezért a többség természetesen egyetért veled és elítéli a férfit. A valóságban meg majd csodálkozol, ha megcsal...

Nézzük már meg, hogy pontosan miről van szó: A hapsi ha jól értem, 2-3 napot otthon sincs egy héten. Szóval, heti 4-5 szexről van szó. Értitek? Egy házasságban heti 4-5 szexről. Aki erre panaszkodik, az miért nem valami aszexuális társat talált?

Kérdező, tényleg akkora kérés a részéről, hogy legalább egy 5 perces orállal lerendezd? 5 percért kapnál több óra bújást. Itt van az, hogy egy kapcsolat nem csak olyan kompromisszumból áll ám, hogy te kapj csak valamit...

(Az meg külön vicces, ha nőtől jött hasonló kérdés, hogy a férfitől nem kap elég szexet, akkor egyből jöttek a válaszok, hogy hagyja el vagy vegye rá valahogy a férfit. Most meg nem ez a helyzet? Hogy van ez, kedves "nők"?)

2021. ápr. 30. 15:56
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

#12 Fordítsuk meg, ha a te logikád szerint megyünk és átlagolni akarunk. Havonta egy-két kihagyott szexért és összebújós éjszakáért a férfi kap egy boldog feleséget, aki boldogan főz, mos, takarít és szexel vele.

Nem éri meg neki azt mondani, hogy "persze fontos nekem, hogy jól érezd magad és nem csak a szex", bújni havonta egy-két alkalommal és élvezni az életét?

2021. máj. 1. 12:25
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

De rohadtul nem akarjátok megérteni, amit a kérdező ír! Nem azt szeretné, hogy 10 együtt töltött napból csak egyszer szexeljenek, hanem, azt, hogy 10 együtt töltött napból csak egyszer ne szexeljenek, csak bújjanak össze.

Én is azt érezném, hogy használati tárgy vagyok, mi az, hogy ezért nősült meg??? Menjen a francba az ilyen! Amúgy maga alatt vágja a fát a szerencsétlen, mert a nőnek egyre nehezebb lesz rávenni magát a kötelező szexre.

2021. máj. 1. 13:34
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
most komolyan? rendezze le 5 perces orállal? mi a fasz bajotok van? nem, nem kell lerendezni senkit semmivel, amit nem akar. rendezze le magának a faszi. nem azért van felesége, hogy a saját igényeit figyelmen kívül hagyva olyat tegyen amit ő nem szeretne. abba a részébe már bele sem megyek, hogy ,,főznöd kell, meg ilyen feleséges dolgokat" kell csinálnod. normális kapcsolatban nem szolga+szexrabszolga leszel, hanem lesz egy társad akivel EGYÜTT, MEGOSZTVA csináljátok a dolgokat, és a másik nem kényszerít semmit rá a társára, ha neki nincs hozzá kedve, hanem felnőtt módjára (baszki 50+-os a csávó!!!! nem egy hülyegyerek) elfogadja
2021. máj. 1. 17:09
 16/26 anonim ***** válasza:
25%
Szex előtt és utána nincs gyengédség? Úgy írod ezt, mintha választani kéne. Vagy ti 8 órát szexeltek, hogy nincs idő bújni?
2021. máj. 1. 17:37
 17/26 A kérdező kommentje:

12-es te ennyire érzések nélküli vagy? Amikor romantikára vágynék akkor hogy lenne kedvem orálozni?Mintha szolgáltatást nyújtanék olyan lenne,ezenkívül nem így képzelnék el egy csupán romantikus estét.

14-es teljesen igazad van,nekem is egyre inkább elmegy a kedvem a szextől.Hiszen eleinte azt éreztem nagyon szeret,mostanában úgy érzem a szex iránti szeretete jóval nagyobb.Pontosan azért mert a kedvemért sem tudja néha visszafogni magát.

15-os jól megfogalmazta,én ilyen házasságot képzeltem el,ahol semmi nincs egymásra rákényszerítve.

16-os olyan gyengédség nincs amire vágyom.Ha párom szexet akar mellém fekszik,hozzám nyúl egy-két helyen hogy felizgasson.Hiszen őt nem kell,mindig akarja.Hol van itt a romantika?Amikor tudom hogy most neki szexre van szüksége.

2021. máj. 4. 10:49
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Én megértelek kérdező, EXEM is ilyen volt.

Máig nem értem, hogy nem fogja fel valaki, hogy ha kényszeríti a párját bármire, azzal csak a szerelmet öli meg. Míg ha elfogadná, hogy egyik este nem akarsz szexelni, és szerveznétek más közös programot, akkor lehet, hogy másnap már te kezdeményeznéd az együttlétet.

2021. máj. 4. 12:23
 19/26 A kérdező kommentje:

18 pont így gondolom,illetve így érzem.Ezt mondtam is páromnak,hiába.

Úgy tűnik nem fogja fel hogy nem minden ember úgy működik mint ő.

Ezért is javasoltam,nyugodtan könnyítsen magán engem nem zavar.Csak ne

erőltesse rám minden este amit ő szeretne.Néha vágyom arra amit én szeretnék,vagyis érezni hogy elvárás nélkül szeret.

2021. máj. 4. 12:31
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Én azt nem értem, hogy ha neki elvárásai vannak-szex, akkor azok miért előrébb valók mint a te elvárásaid-romantika, gyengédség. Elég szomorú, hogy 50 évesen ilyen önző hülyegyerek szinten van. Viszont ha továbbra sem érti meg, akkor sajnos rossz vége lesz ennek a kapcsolatnak.
2021. máj. 4. 12:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!