Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ha ez lenne nap mint nap?
Figyelt kérdés
Semmi mást nem látok barátnőm kezében csak a mobilt amikor itthon van. Eszik iszik fürdik és már a kezében is van. Napi 3 4 órát, de mikor olyan helyzet adódik egyből azzal jön nincs ideje semmire.
De ugyanakkor sérelmezi hogy csak egymás mellett élünk, mikor kérdeztem hogy mégis mit tegyek meg minek mondjak bármit is ha neked a mobilon kívül nem létezik más?- erre nem volt válasza.
Nem tudom mit tehetnèk?- mert úgy érzem h minek lépjek ha őt ennyire nem érdekli semmi
2021. ápr. 30. 08:14
21/22 anonim válasza:
Nálunk volt hasonló helyzet, nem ennyire sokat, de én is túl sok időt töltöttem telefonnyomkodással egy időben. A férjem megkért rá, hogy fejezzem ezt be. Én megkértem, hogy segítsen benne. Eltettem szem elől a telefont. Ha nincs elöl, nem nagyon jut eszembe. Helyette könyvet olvasok, sportolok és minőségi időt töltünk együtt. Telefonnyomkodás mellett is beszélgettünky meg is mutattam neki, ha találtam valami érdekeset, de az nem ugyanaz. Most sokkal tartalmasabb beszélgetéseink vannak és hihetetlenül sok minden belefér a napba, ha nem cseszem el az időt. Néha előveszem a telefont, egyeztetünk és adott idő múlva szól, hogy tegyem le. Nekem így sokkal könnyebb.
22/22 BeefEater válasza:
21-es (és kérdező te is) nézd meg a Social Dilemma című dokumentum filmet, pont erről szól. (Csak azt nem tudom miért nem jutott ez tegnap eszembe)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!