Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ha ez lenne nap mint nap?
Figyelt kérdés
Semmi mást nem látok barátnőm kezében csak a mobilt amikor itthon van. Eszik iszik fürdik és már a kezében is van. Napi 3 4 órát, de mikor olyan helyzet adódik egyből azzal jön nincs ideje semmire.
De ugyanakkor sérelmezi hogy csak egymás mellett élünk, mikor kérdeztem hogy mégis mit tegyek meg minek mondjak bármit is ha neked a mobilon kívül nem létezik más?- erre nem volt válasza.
Nem tudom mit tehetnèk?- mert úgy érzem h minek lépjek ha őt ennyire nem érdekli semmi
Az utóbbi időben többször találkoztam ezzel a kérdéssel és szerintem már minden választ megkaptál rá, amit erre írni lehet. Ha képtelen letenni a telefont, akkor el kell hagyni vagy bele kell nyugodni és elfogadni.
2021. ápr. 30. 10:32
12/22 Savlekotő válasza:
Ha nekem kidobná a telefon menne utána,lol.. Nem aludni kellenne hazajárni belekényelmesedni h ott a másik,aztán előrántani kalapból, mikor már rég késő,akkor mikor a másik 0 24 a mobilt nyomja viszi rejti ilyenkor egy Zsuzsi v Józsi van a túl oldalon...
2021. ápr. 30. 10:43
13/22 anonim válasza:
Azért mobilozik, mert unatkozott és függő lett. De könnyű lerakni. Foglalkoztasd. Mintha a babád lenne, akit fejleszteni kell, le kell kötni a figyelmét.
2021. ápr. 30. 11:21
14/22 anonim válasza:
7-es, azért én igencsak sok mindennel fel tudom találni magamat. Pl. ha edzek, az már önmagában 45-60 perc, plusz a fürdés, hajmosás. Szoktam rajzolni, festeni. Naplót írok. Elmegyek 2-3 órára sétálni egy parkba. Főzök/sütök valamit. Takarítás, mosás is mindig van. A szépségápolással is sok időt töltök. Zenét hallgatok.
2021. ápr. 30. 11:21
15/22 A kérdező kommentje:
Részben munka eszköz ezzel nincs baj, de este 8tól éjfélig csak játszik rajta. Sokszor még evés közben se teszi le és videót néz
2021. ápr. 30. 13:06
16/22 BeefEater válasza:
Wifit kapcsold le, szerezz egy GSM jammert (hogy ez mennyire legális nem tudom, saját felelőssegédre csináld miután utána néztél). Akkor kénytelen lesz veled foglalkozni.
Esetleg vidd el egy hosszú hétvégére valahova amikor már lehet. Úgy válaszd ki a helyet, hogy ne legyen térerő.
2021. ápr. 30. 13:17
17/22 Savlekotő válasza:
Akkor kénytelen lesz veled foglalkozni. Abba mi a jó ha valaki kényszerből közeledik mert nincs jobb dolga épp, kénytelen lesz esetleg szét is tenni a lábát ilyen kapcsolat kéne a faxomnak,meg elvágod a vifit és van mobil net elmegy otthonról,v alszik inkább olvas.. Nem kéne halott kapcsolatokban ennyire vergődni ahol már nyilvánvaló hogy max együtt egymás mellett lakás van csak - Csak ne h igazam legyen h a teló túl oldalán egy másik személy van mondjuk az is intő jel ha valaki inkább folyton játszik bárhol jobban érzi magát mint amellett akivel együtt él,bármit szívesebben csinál mint h a társával időt töltsön és egy 0 24 ben 1 évig akár.. Mondjuk ide is el kell jutni. H ennyire leszarja már..
2021. ápr. 30. 15:16
18/22 A kérdező kommentje:
Én is elfoglalom magam de közben mást sem látok csak a mobilt .
Ugyanakkor lenne esetleg tennivaló otthon de le redukálja mintha nem lenne más amit csinálni lehetne
2021. ápr. 30. 15:40
19/22 BeefEater válasza:
Savlekötő, valóban félreérthető voltam. Az egésznek a lényege az lenne, hogy kénytelen legyen kipróbálni a telefon nélküli életet. Ha nem működik, akkor teljesen egyetértek veled.
2021. ápr. 30. 16:27
20/22 Savlekotő válasza:
Lehet telefon függő lett,de ide is el kell jutni.. Miért akkor ebredtek fel mikor más régen késő?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!