Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kinek van igaza: a nőnek vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek van igaza: a nőnek vagy a gyereknek?

Figyelt kérdés

A nőt műtik, magánkórházban lesz műtéte, fogadott orvos előre megbeszélt dolog. A párja elkísérné mert elég komoly műtét.Az exnej azonban oda akarja vinni a gyereket az apához, mivel épp apás hétvégi nap beleesik.

Pártatlanul kinek adnátok igazat?

2021. ápr. 29. 10:20
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
69%
A gyerek itt senkit nem érdekel, ez a probléma. Az exnej és az új feleség meccsel. A szokásos cicaharc.
2021. ápr. 29. 15:20
 32/44 A kérdező kommentje:
31 Bár cicaharc lenne, de ez egy komoly műtét amiről szó van. A láthatást meg lehet pótolni a következő héten a gyereknek.
2021. ápr. 29. 15:28
 33/44 anonim ***** válasza:
50%
Tök mindegy, hogy mi miatt megy a harc. Megy és menni is fog. A piszlicsáré és a komoly (Melyik kinek?) ügyekben is. Aki itt szív, az a gyerek.
2021. ápr. 29. 15:35
 34/44 anonim ***** válasza:
Ilyen helyzetben egyértelmű, hogy lehet kivételt tenni az apás hétvégében. Ennyi rugalmasság kell.
2021. ápr. 29. 15:40
 35/44 A kérdező kommentje:
33 És mégis mivel szív? Jövő héten pótolva lesz kész ennyi. Azért komoly bajok lehetnek itt sokaknál ha nem ismerik a prioritásokat , hogy melyik fontos? Ha arról lenne szó, hogy pl kolléganőm nyaralni akarna menni a láthatás helyett, simán megmondanám én is , hogy h.lye vagy, hogy erre a hétre foglaltad le a nyaralást.De ez nem az a kategória.
2021. ápr. 29. 15:40
 36/44 A kérdező kommentje:
34 Igen kellene... csak nem mindenki áll úgy hozzá.
2021. ápr. 29. 15:41
 37/44 anonim ***** válasza:
45%

Nem mondtad mennyi idős a gyerek. Nem biztos hogy neki el tudod magyarázni hogy apa ezért meg azért nem ér rád és majd bepotoljatok.

Azt meg továbbra sem értem miért kell egy felnőtt embernek fogni a kezét a kórházban műtét ide vagy oda, millióan végig tudják ezt egyedül is csinálni.

2021. ápr. 29. 17:28
 38/44 anonim ***** válasza:
Azért, mert nem amiatt van párkapcsolatban a nő sem, hogy amikor kell kiszolgálja a másik gyerekét, ilyenkor meg persze legyel egyedül...azért gondolkodjunk már!
2021. ápr. 29. 18:01
 39/44 anonim ***** válasza:
46%

#38 azért semmit nem tudunk az életükről, nem tudhatjuk hogy kiszolgalja. Lehet hogy egy fuszalat nem tesz keresztbe erte. És nem, szerintem továbbra sem KELL hogy egy felnőtt embernek fogják a kezét. Mondom ezt úgy hogy én sokáig elég onallotlan voltam hála anyám tulgondoskodasanak. És lám mégis most megy minden egyedül is ha úgy hozza a helyzet.

De nem utolsó sorban pedig ezért nem kell gyerekes pasival összejönni. Mert mindig ott lesz a gyerek.

2021. ápr. 29. 18:08
 40/44 A kérdező kommentje:

37 A gyerek második osztályos,nem kisbaba. Van aki szeret egyedül lenni, van aki meg nem.Láttam én már olyan tetovált kigyúrt embert aki a fogorvoshoz menni nem mert. Nem vagyunk egyformák.

38 Igen, meg következő héten pótolva lenne a láthatás.

2021. ápr. 29. 18:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!