Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A felnottek miert nem fogadjak...

A felnottek miert nem fogadjak el ha a gyereknek van igaza?

Figyelt kérdés
Hetek ota nincs egy nap, hogy ne veszekednek a szuleimmel teljesen hulyesegeken, az nem lenyeg. De nekemvan igazam altalaban es ezt ugy mondom hogy tenyekkel alatamasztom amit mondok es apam peldaul meg csak belem kot mindennel es amugy is elfelejti amit fel napja mondtam neki... Miert nem tudja egyik sem elfogadni ha a gyereknek van igaza? es miert kell mindig a gyereket piszkalni mindenert???
2021. jan. 28. 22:00
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
76%
Mondj egy példát...
2021. jan. 28. 21:07
 2/15 anonim ***** válasza:
89%

"es miert kell mindig a gyereket piszkalni mindenert???"

Valószínűleg csak stresszesek, amit jobb híján rajtad vezetnek le.

2021. jan. 28. 21:17
 3/15 anonim ***** válasza:
88%
Sokszor nem is az van, hogy valakinek igaza van, valakinek meg nincs, hanem különböznek a vélemények. De sok szülő tényleg nehezen vagy egyáltalán nem fogadja el, ha a gyereknek van igaza, mert úgy érzi, ezzel megkérdőjeleződik a felsőbbrendűsége. Az sem mindegy, hogy hány éves a gyerek. De engem is érdekelne néhány példa, kérdező.
2021. jan. 28. 21:19
 4/15 anonim válasza:
95%
Bocsi az offért, de csak nálam van "ma 22:00" írva a kérdés kiírásának időpontjánál? Utána meg a válaszok "ma 21:07"-nél kezdődnek
2021. jan. 28. 21:21
 5/15 anonim ***** válasza:
78%
A gyerek(ek) felett hatalmuk van, így megfelelő célpont lesz a feszültség levezetéséhez. Legalább egyszer végre azt érezhetik, hogy valaki nem szólhat vissza nekik és igazuk lehet mindenben. Undorító és káros viselkedés, de sajnos gyakori.
2021. jan. 28. 21:22
 6/15 anonim ***** válasza:
2021. jan. 28. 21:24
 7/15 anonim ***** válasza:
87%

4

Jé, tényleg. XD

2021. jan. 28. 21:24
 8/15 anonim ***** válasza:
80%
4-es, nálam is.😀
2021. jan. 28. 21:56
 9/15 anonim ***** válasza:
90%

Nekem is volt ilyen, Kérdező, és az a vicc, hogy utólag se ismerték be, eszükbe se volt bocsánatot kérni, vagy ilyesmi...

Úgy gondolom az egójuk nem engedi, mert nehogymár "a kis csipasznak, ott a tojáshéj a fenekén" igaza lehessen. Úgyhogy a tekintélyelvűség alapján csakazért se adnak igazat neki.

2021. jan. 28. 22:33
 10/15 anonim ***** válasza:
87%

Nem a felnőttek, a szüleid...

Én még a 3 éves lányomtól is volt, hogy bocsánatot kértem, mert rájöttem, hogy neki volt igaza.

2021. jan. 28. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!