Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem nagyon és nem tudok vele szakítani mit tegyek? Ő is szeret engem nagyon...
Figyelt kérdés
A párom postáskent dolgozik évek óta illetve nincs jogosítványa sem autója pedig egy huszonéves fiatal életerős férfi. A családom biztat hogy hagyjam el hisz szerintük neki így jó és nem fog változni soha mert nincs meg benne az ambíció. Jól meg vagyunk viszont ez a két dolog nagyon zavar és mikor szóvá tettem mondta hogy MAJD vált viszont egyenlőre jó így neki. Szeretem nagyon és nem tudok vele szakítani mit tegyek? Ő is szeret engem nagyon...2021. ápr. 25. 22:14
11/13 anonim 

válasza:

Akkor te diplomás lány vegyél magadnak autót,lányként írom nagyon szánalmas vagy.
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen azoknak akik értelmesen válaszoltak előítéletek nélkül.
Nagyon kedvesek vagytok !
Átgondoltam átbőgtem az éjszakát és igazatok van, nem fogom hagyni hogy az anyagias fos szemléletem miatt elveszítsek egy ilyen értékes embert !
A témát lezártam! :)
2021. ápr. 26. 10:36
13/13 anonim 

válasza:

Nincsen anyagias fos életszemléleted. Akik ezt mondják neked, azoknak fogalmuk nincs arról, hogy azért vagy anyagias, mert ANYAGIAS A VILÁG, amelyben élünk. Hatalmas különbség van aközött, hogy a luxus kell neked, vagy pedig csak tényleg egy normális, élhető életre vágysz, ahol nem kell napi szinten küzdened a megélhetésért. Egy ilyen igenis tönkre tudja tenni a kapcsolatot. Még a legjobb, legédesebb, legszerelmesebb párkapcsolatot is megkeseríti, mert frusztráltak lesztek, és egymáson fogjátok levezetni. Voltam hasonló helyzetben, és ezt azért írom így le. Mi 5 év után mentünk emiatt szét, mert teljesen elmérgesedett a viszony a végére köztünk. Mondjuk nálunk olyan gondok voltak, hogy "alantas" munkákat nem volt hajlandó elvállalni miközben kb az éhhalál szélén álltunk. Mindegy. A lényeg, hogy NINCS VELED SEMMI BAJ és NEM, nem vagy egy anyagias picsa. Már elnézést... Aki ilyesmit ír neked, az csak szimplán egy szobanövény értelmi szintjén áll és a szövegértése valószínűleg egyes. :) Ha látnád, hogy kik kommentelnek ide.... :D szerintem tutira nem vennéd komolyan őket. Aki képes így nyilatkozni egy másik ember NORMÁLIS kérdésére... hát, na az nem normális, az egészen biztos. :D :) Remélem tényleg jól döntöttél és minden jót kívánok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!