Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem nagyon és nem tudok vele szakítani mit tegyek? Ő is szeret engem nagyon...

Ha amúgy egy kedves, aranyos ember, elnézném neki.
Az én exemben sem volt ambíció, mégsem ezért hagytam el, hanem azért, mert nekem bezzeg tudott parancsolgatni.

Igen lehet most azzal jönni hogy "jaj a pénzéhes hülye picsa" NEM ERRŐL VAN SZÓ mert sose vágytam a luxusra csak egy NORMÁLIS szintre amiben eddig is éltem, bocsánat hogy nem akarok alá menni. A sok álszent " jaj a szerelmet nem ebben mérik" meg gondolkodjon már el hogy ha évek múltán leszáll a rózsaszín köd akkor pénz nélkül is annyira szeretgetnék egymást ha mindennapossá válnak a gondok? Na :D (most nem magunkról beszéltem)
Igen ilyen világot élünk és megkapom számtalanszor hogy diplomás lányként miért vagyok egy postással,megjegyzem SOHA nem vertem magamat erre sőt ha lehet titkolom pont emiatt..

A #2. vagyok. Ezek szerint nem csak a szüleidet zavarja, hanem téged is.
Továbbra is tartom magam ahhoz, hogy ha tényleg egy kedves, aranyos, édes, szeretetteljes, csupaszív pasi, akkor nem dobnám el magamtól.
Viszont ha nem tudtok összeköltözni, saját háztartást fenntartani több év után sem, akkor sincs sok értelme a kapcsolatnak. Mindig felnőtt embernek jogos igénye, hogy ne a szülei mellől járjon randizni, hanem a párjával éljen, akár családot alapíthasson vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!