Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak ha szerintem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha szerintem nem segít eleget a férjem?

Figyelt kérdés

4 hét és szülök. Van egy ket es fel éves gyerek velem itthon.

Kb 80%ban, vagy ha nem több, én csinálok mindent. Sosem pihenhetek. Én megyek sétálni a gyerekkel, délután ő is eljön. Kb 10szer max ha volt olyan hogy ő egyedül elment vele valahova.

Hazajon, telefonozik, ha a gyerek nem megy oda hozzá akkor ő nem megy oda hogy játsszon vele.

Takarítok a kb 90nmes házban.

Neha ritkán kirakja havonta egyszer kb a mosógépbol a szennyes ruhákat. Néha elmosogat. De a mosogatógepbol nem pakol ki. 2 év alatt jó ha ötször porszívózott.

Ma kiborultam mert tegnap elment haverokhoz es ma fél 11ig aludt. En addig gyerekkel sétáltam, mostam, főztem, sütit csináltam. Persze mondta miért nem ebresztettem fel. Meg szóljak ha segíteni kell

De most mindenért szóljak? Adj a gyereknek enni, moss fel, takaritsd ki a wct? Mondtam hogy magától is eszébe juthatna. Segítségre van szükségem.

Erre most ő van megsertodve hogy en baszogatom.

Mikor soha nem szólok semmiért. Szerinte nem igaz amiket mondok.... ☹️

2021. ápr. 24. 12:33
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
17%
"Otthon lenni a gyerekekkel meg háztartással sokkal nehezebb, mint ledolgozni napi 8 órát." A raktárban/fatelepen/erdőben/bányában/építkezésen/aszfaltozáson/kohóban is? Tudom, nem mindenkinek ez a munkája, ahogy nem mindenkinek kőkorszakiak a körülményei a háztartásban.
2021. ápr. 24. 15:15
 32/37 A kérdező kommentje:

Persze ezt is fel hozta hogy ő dolgozik én meg itthon vagyok. Ami oké, de most erre a pár hétre gondoltam hogy segíthetne mert már nem birok annyit...

Amúgy nem jár el dolgozni. A kertben, a ház mellett van a műhely ahol dolgozik, de enni feljar, ebéd, reggeli.

2021. ápr. 24. 15:21
 33/37 A kérdező kommentje:

Ezzel is csak engem igazol hogy kb 1 óraja porszívózik. Le sem áll, törölget...

Elmosogatott,kiteregetett.

Most akkor nem értem. Miért az ellenkezőjét mondja? Miért nem tudja azt mondani bocsi akkor jobban odafigyelek? Ennyi lenne. Annyira gáz ☹️

2021. ápr. 24. 15:24
 34/37 Ollókezű Edward ***** válasza:
80%
Ha legközelebb elküld a francba, akkor mondd neki azt, hogy el is mész, be előbb beugrasz a bíróságra beadni a válókeresetet. Kíváncsi lennék, hogy állna a szája.
2021. ápr. 24. 15:52
 35/37 anonim ***** válasza:
61%

"A pasid DOLGOZIK, te meg ÖNKÉNT szültél, és vagy otthon."

A gyerek a pasi-é is, nem manók csempészték a kérdezőbe. Kisgyereket nem lehet együl hagyni a lakásban, te idióta. Maradj otthon te, és csináld a 0-24 műszakot.

2021. ápr. 24. 16:15
 36/37 anonim ***** válasza:
0%
Dehogynem, hagyd egyedül, úgyis csak fekszik egész nap XDDD
2021. ápr. 24. 16:30
 37/37 anonim ***** válasza:

Mi lenne, ha elmozdulnál a "kinek van igaza-ki a hibás" tengelyről? Sokkal jobb lenne azon gondolkodni, hogyan csináljátok, hogy mindenkinek jó, vagy legalább elfogadható legyen. Hiába van igazad, azzal még önmagában nem oldasz meg semmit.

A férjed mondta, hogy szólj, ha segítség kell. Eddig biztosan ügyesen megoldottál mindent egymagad, ehhez szokott hozzá. Most viszont nem megy, hogy mindent egyedül oldj meg. Igenis szólj a férjednek, hogy mikor mit csináljon.

Csendben sírdogálással nem lesz jobb. Mondjad, mikor mire van szükséged.

2021. ápr. 24. 18:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!