Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha szerintem nem segít eleget a férjem?
4 hét és szülök. Van egy ket es fel éves gyerek velem itthon.
Kb 80%ban, vagy ha nem több, én csinálok mindent. Sosem pihenhetek. Én megyek sétálni a gyerekkel, délután ő is eljön. Kb 10szer max ha volt olyan hogy ő egyedül elment vele valahova.
Hazajon, telefonozik, ha a gyerek nem megy oda hozzá akkor ő nem megy oda hogy játsszon vele.
Takarítok a kb 90nmes házban.
Neha ritkán kirakja havonta egyszer kb a mosógépbol a szennyes ruhákat. Néha elmosogat. De a mosogatógepbol nem pakol ki. 2 év alatt jó ha ötször porszívózott.
Ma kiborultam mert tegnap elment haverokhoz es ma fél 11ig aludt. En addig gyerekkel sétáltam, mostam, főztem, sütit csináltam. Persze mondta miért nem ebresztettem fel. Meg szóljak ha segíteni kell
De most mindenért szóljak? Adj a gyereknek enni, moss fel, takaritsd ki a wct? Mondtam hogy magától is eszébe juthatna. Segítségre van szükségem.
Erre most ő van megsertodve hogy en baszogatom.
Mikor soha nem szólok semmiért. Szerinte nem igaz amiket mondok.... ☹️

Óvatosan neveld át..... . Lassan türelmesen. Menni fog, szurkolok neked.
Az elejétől ilyen volt?

10-es: A gyerekeitek anyját szoktátok lecserélni? Jó tudni, mert ezalapján hiba bárkinek is szülni. Én tuti nem csinálnék meg mindent otthon, már csak elvből sem. Ebből szokott az lenni, hogy a nő visszamegy dolgozni, és minden ugyanúgy rajta marad, hiába keres már ő is pénzt.
8 hónapos terhesen meg főleg nem kellene mindent neki csinálnia. Ha pasikának ez nem tetszik, akkor fel kell vállalni, hogy nem akar családot, oszt csókolom, nem akkor csicskáztatni a másikat, mikor az terhes, és még egy kisgyerek is a nyakán van.

Leírnék ide egy érdekes, sokak számára ismeretlen, magyar szót: MUNKAMEGOSZTÁS.
Azaz:
Anyu: ÖNKÉNT, otthon van, mert babázni akart. A dolga, a baba és a lakás rendben tartása.
Apu: MUSZÁJBÓL, munkahelyen van. Dolgozik. Pénzért. Amit hazavisz, hogy a neje, és a (talán saját)gyereke zabálhasson és legyen lakásuk.

#10, 11:
Az ilyeneket szokta hamar kidobni feleség.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!