Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha szerintem nem segít eleget a férjem?
4 hét és szülök. Van egy ket es fel éves gyerek velem itthon.
Kb 80%ban, vagy ha nem több, én csinálok mindent. Sosem pihenhetek. Én megyek sétálni a gyerekkel, délután ő is eljön. Kb 10szer max ha volt olyan hogy ő egyedül elment vele valahova.
Hazajon, telefonozik, ha a gyerek nem megy oda hozzá akkor ő nem megy oda hogy játsszon vele.
Takarítok a kb 90nmes házban.
Neha ritkán kirakja havonta egyszer kb a mosógépbol a szennyes ruhákat. Néha elmosogat. De a mosogatógepbol nem pakol ki. 2 év alatt jó ha ötször porszívózott.
Ma kiborultam mert tegnap elment haverokhoz es ma fél 11ig aludt. En addig gyerekkel sétáltam, mostam, főztem, sütit csináltam. Persze mondta miért nem ebresztettem fel. Meg szóljak ha segíteni kell
De most mindenért szóljak? Adj a gyereknek enni, moss fel, takaritsd ki a wct? Mondtam hogy magától is eszébe juthatna. Segítségre van szükségem.
Erre most ő van megsertodve hogy en baszogatom.
Mikor soha nem szólok semmiért. Szerinte nem igaz amiket mondok.... ☹️
Otthon lenni a gyerekekkel meg háztartással sokkal nehezebb, mint ledolgozni napi 8 órát. Nekem nehéz volt, sokat sírtam amikor itthon voltam a gyerkőccel. Dolgozni napi 8 órát sokkal könnyebb volt. Ha valakinek gyereke van és otthon van, az miért eltartott.??? Ezt nem értem.
Nagyon kevés a tökéletes férfi, aki igényes is kb 1% , a többi böfög, fingik, munka után döglik a f...t veri mert ő megérdemli.
Én megkérem, hogy mosogasson el, mert és megteszi. A férfiak selejtek! Az evolúció zsákutcái.
"terhesen igenis lenne szükségem pihenő időre nekem is!"
Igen, lehetne, de mivel már az első gyereknél is leszarta ezt, akkor miből gondoltad, hogy a másodiknál nem fogja?
Nem tudom őszintén megérteni az ilyen nőket.. Két eset van: kezébe adod a dolgokat és megmondod, hogy csinálja meg, kell a segítség.
Eset 2: Beveted a finom női bájodat és cukin megkéred, hogy légyszii mosogass el, mert fáradt vagyok viszont cserébe megmasszírozlak este. Legyél játékos, sőt! Akár kitalálhatnál olyat is, hogy ha segít neked akkor cserébe húzhat egy kártyát, amikre mondjuk ilyeneket is írhatnál, hogy a kedvencét főzöd, veszel neki sört, hagyod, hogy elmenjen haverozni egy este stb. A hisztivel nem mész semmire, vigyél bele vidámságot is! Sok sikert!
Én sem tudom megérteni az ilyen nőket.
Látja, hogy már az első gyereknél sem érdekli semmi a férjét, de azért még csak szül mégegyszer. Aztán jön ide panaszkodni, hogy a férjecskét ez sem hatja meg.
Na most akkor mondja valaki hogy nem jogos amin kiakadtam. Délelőtt vesztunk össze. Azóta le sem áll kb... Porszívózott, takarit folyamatosan, ugrál a gyerek körül. Soha, ismétlem soha nem szokta ezt csinálni
De közben lehordott mindennek hogy nekem nincs igazam. Meg elküldött a francba kb.
Tökéletes házasság. A következő gyerek majd még jobbá teszi.
Egyébként te vàlasztottad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!