Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Nektek tetszik ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek tetszik ha egy lány oda van értetek és ki is mutatja? Terveznétek-e vele hosszú távra? Légyszi kort is írjatok!

Figyelt kérdés
2010. aug. 22. 14:09
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Igen, mért ne? :)

17f

2010. aug. 22. 14:10
 2/18 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik egy bizonyos szintig... de ne üldözzön a szerelmével.

f/23

2010. aug. 22. 14:10
 3/18 anonim ***** válasza:

Naná!

Jól esik ha tetszem valakinek és ezt ki is fejezi, nagyon hízelgő:)

Persze hogy terveznék vele hosszútávra, sőt előnyösebb mint egy nagyképű önérzetes hülye liba aki csak várja, hogy megszólítsák, majd megöregszik egyedül:D

2010. aug. 22. 14:11
 4/18 anonim ***** válasza:

mégjóhogy.

terveznék, de azért esküvő, meg gyerek kizárt...

19/f

2010. aug. 22. 14:12
 5/18 A kérdező kommentje:
Azt mondják h férfiak után futni hülyeség.. de nekem az a tapasztalatom h a férfiaknak ez nagyon is tetszik, és inkább összejönnek egy ilyen lánnyal mint akiért nekik kellene tenniük bmit is.. várok még válaszokat..
 6/18 anonim ***** válasza:

Miért ne tetszene:)? hát milyen kérdés ez?

ha szép lenne kedves aranyos akkor mi akadálya lenne hogy összejönnék vele? semmi:-)

7/18 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik.. De tényleg ne lógjon mindig rajtam, pl. ha MSN-re bejelentkezek már is irja a sziamuzihogyvagyhiányoztál meg ijen dumákat.. Tehát mutassa ki de csak ésszel.. :) 18/f
 8/18 A kérdező kommentje:
"hát milyen kérdés ez?" elvileg a férfiaknak kellene futniuk a nők után.. szerintem a mai világban teljesen helyénvaló kérdés.. és hosszú távra is terveznétek vele vagy csak 1 éjszakára??
2010. aug. 22. 14:15
 9/18 anonim ***** válasza:

Hosszútávra is igen.

Ez hülyeség, hogy a mai világban a férfinak kell futni a nő után, senkinek sem kell futni más után, de a nemek egyenlő arányban kezdeményezhetnek ismerkedést és ez így a jó.

20f

2010. aug. 22. 14:21
 10/18 anonim ***** válasza:
Mai világban már elég sokszor a nők is kezdeményeznek. Természetesen tartós kapcsolatra gondolok, nem csak egy dugásra arra ott vannak a kurväk akiken végigment egy egész város!
2010. aug. 22. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!