Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Mivel mentsem meg ?
Teljesen mélyponton van a házasságom,kismamaként nehezen viselem ezt már el.
A férjem teljesen befolyásolható ellenem/ellenünk.
Ne menjünk bele abba,hogy miért nem tetszik a régi barátainak hogy velem van.
Számomra egyértelmű-irigyek.
A férjemet napi szinten szekálják velem,valószinüleg el fogják érni hogy ne maradjunk együtt mert már engem is kicsinál ez a dolog.
Ő nem áll ki értem,sem önmagáért,ez szerintem nagy baj.
Nem reagálja le a dolgot,ez talán egyfajta beismerés hogy tényleg nem a megfelelô vagyok számára.
Nem tudom mihez kezdenék nélküle mert nagyon szeretem tényleg,de mikor dolgozik is mintha 180fokban kifordulna magából,nem olyan mint mondjuk hétvégén.
Tudom nyilván hemzsegek a hibáktól,és rengeteg savazó üzenet fog érkezni.
Mégis mit lehet tenni az ilyen rosszindulató,más boldogságát irigylő emberekkel?

Itt a férjed a fő probléma. Neki kellene a sarkára állni, de ehelyett a károgó varjakat Isteníti. Viszont ez gondolom már a házasság előtt is így volt. Az a kérdés, hogy a körülmények ellenére miért is mentél hozzá. Nem, a szereted meg a majd érted megváltozik nem elfogadható indok. Mit lehet szeretni egy ennyire befolyásolható tutyi-mutyi hímen? És ráadásként még terhes is lettél tőle. Minek? Téged nem tanítottak meg arra, hogy kutyából nem lesz szalonna? És ne a mesekönyvek világában élj?
Tenni itt nem lehet semmit. A férjed szrik rád, az uszító "barátait" tekinti a feleségének, nem téged. Szegény gyerek.....
Azért mentem hozzá,mert szeretem.
Eddig minden jó volt ezt komolyan mondom,a barátai folyamatosan szekálták,de eldurvult kb egy hónapja.
A gyermeket kérlek ne becsméreld,mindent megfogok neki adni amit tudok!!!!
Szeretni is fogom,most is szeretem!

"Nem szültem neki gyereket,még kismama vagyok."
Jah, akkor az más :D :D :D :D
Én megkérdezném a férjemet, hogy miben szeretné, hogy változzak. Megbeszélném vele, hogy nagyon rosszul esik, hogy nem áll ki értem.
Amúgy honnan tudod, hogy napi szinten szekálják? Van olyan idióta, hogy beszámol róla? :D
Menjetek el terápiára, ebből így, segítség nélkül sok jó nem fog kijönni. Ha már most gondok vannak, a gyerek megszületésével csak hatványozódnak majd.
Én nem tartom magam hülye nőnek,ez nem kérkedés.
Ezen már túl vagyok.
Azt mondja velem minden jó,szeret engem.
Kérdeztem miben változzak.
Vannak hibáim.
A fő ok az,hogy ő például minden kapcsolatot megszakitott velük,azért mert engem a sárga földig elhordtak.Ezért szekálják még mindig.
Mindenért engem okolnak,kreálnak dolgokat.
Mivel kis városban élünk,mindent visszahallunk.
Egy példa:
—-Ja te vagy az...B.
Aki az utolsó fillérig lehúztad J.-t
Holott két helyen dolgozom ,kismamaként.
Amink van,együtt van
Nem tart el.

Egyébként ezt is elmondtam neki,hogy most még mindennek rózsaszínnek kéne lennie.
Ha meglesz a kisbaba így igaz még több probléma lesz.
Azokat érdemesebb sajnálni akiket ütnek-vernek intézetben vannak.
Én mindent megfogok adni neki,nem kell sajnálni.

Jah, hogy nem is nekik mondják, csak visszahalljátok. Őszintén: Ki a francot érdekel???
Ha vannak általad is beismert hibáid, akkor változtass rajtuk!
Kezd pl. azzal, hogy ismételgeted: "Magasról teszek számomra egyáltalán nem fontos emberek véleményére."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!